Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:06 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gheorghe Hagi, demersuri la APM Constanţa pentru hotelul Iaki. Despre ce este vorba

ro

09 Feb, 2018 00:00 6758 Marime text
Gheorghe Hagi a solicitat de la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa autorizaţie de mediu pentru „Hotel, restaurant şi spălătorie“, amplasat în staţiunea Mamaia. Precizăm că este vorba despre hotelul Iaki.
 
Reamintim că, în luna iulie 2017, societatea Hagi Sport SRL a solicitat şi a obţinut de la Primăria Constanţa Autorizaţia de construire nr. 879 din 30.06.2017, pentru amenajare plajă turistică, situată în Mamaia, zona V, subsector 3.
 

Despre Hagi Sport SRL

 
Firma a fost înfiinţată în anul 1999 şi are sediul social în Mamaia, hotel Bucureşti B. Societatea provine din schimbarea sediului din alt judeţ. Capitalul social subscris, de 3.500 de lei, integral vărsat, este compus din 70 de părţi sociale. Hagi Sport SRL este controlată de Marilena Hagi, născută pe 4.08.1972, în Bucureşti, cu o singură parte socială (1,428 % din capitalul social), şi Gheorghe Hagi, născut pe 5.02.1965, în Săcele, cu 69 de părţi sociale (98,5714% din capitalul social). Administratorul societăţii, care se ocupă de hoteluri şi alte facilităţi de cazare similare, este Gheorghe Hagi. Pe societatea Hagi Sport SRL funcţionează hotelul Iaki.
 
Numele lui Gheorghe Hagi apare în Fotbal Club Viitorul SA, H10 Sport Lounge SRL, dar şi în mai multe societăţi radiate: Dream Team Spirit 94 SRL, Fullman Prod SA, G & G Company SRL, GM Imobiliare SRL, GM Imobiliare SRL, H10 Sport Management & Entertainment SRL, Hagi Sport BZ SRL. La rândul ei, Marilena Hagi deţine acţiuni în GM Imobiliare SRL, firmă radiată. Gheorghe Hagi, cel mai bun jucător de fotbal din istoria României, este în prezent manager tehnic al FC Viitorul.
 
Citeşte şi:
 
Gheorghe Hagi, undă verde de la Primăria Constanţa pentru amenajarea unei plaje în Mamaia

Modificări la complexul Iaki din Mamaia. Ce a solicitat Gheorghe Hagi de la APM Constanţa

Gheorghe Hagi pregăteşte o nouă investiţie. Este vizat complexul Iaki din Mamaia
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii