Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:32 12 05 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fosta firmă a lui Ionuţ Barbu va ridica un bloc de şase etaje pe şoseaua Mangaliei

ro

14 Apr, 2017 00:00 4675 Marime text
Silva Prodimpex SRL intenţionează să ridice în municipiul Constanţa, pe şoseaua Mangaliei, un bloc de şase etaje. Pentru realizarea investiţiei, firma a obţinut, pe data de 13 aprilie, de la Primăria Constanţa, Autorizaţia de construire nr. 432 pentru „Construire imobil S+D+P+5/6e locuinţe colective cu garaj la subsol şi demisol şi spaţii comerciale la parter“. Autorizaţia de construire este valabilă 12 luni, iar blocul va fi edificat pe şoseaua Mangaliei nr. 177.
 
Silva Prodimpex SRL are sediul social în municipiul Constanţa. Înfiinţată în anul 1991, firma este deţinută la ora actuală de Mihaela Caraman, născută pe 30.05.1982, în Constanţa. Capitalul social subscris, de 640 de lei, integral vărsat, este compus din 64 de părţi sociale. Mihaela Caraman este şi administratorul societăţii, care se ocupă de fabricarea altor produse din lemn; fabricarea articolelor din plută, paie şi din alte materiale vegetale împletite.
 
În anul 2004, Anghel Biu, Vasilica Biu, Constantin Angel Biu şi Cristina Nicoleta Biu, în calitate de asociaţi ai SC Silva Prodimpex SRL, au decis cooptarea în societate ca asociat a lui Alexandru Răzvan Marin şi a lui Sorin Ionuţ Barbu. În cadrul aceleiaşi Adunări Generale, s-a decis retragerea din calitatea de asociaţi în societate a lui Anghel Biu, a lui Constantin Angel Biu şi a Cristinei Nicoleta Biu. În urma retragerii din firmă a acestora, capitalul social era deţinut de Alexandru Răzvan Marin şi Sorin Ionuţ Barbu. În anul 2013, cei doi s-au retras din societate, cesionând părţile sociale către Anton Rafte.
 
Ulterior, în decembrie 2015, Anton Rafte se retrage din societatea Silva Prodimpex SRL, cesionând toate părţile sociale către Mihaela Caraman. În anul 2015, Silva Prodimpex SRL a declarat o cifră de afaceri de zero lei şi niciun angajat.
 
Ionuţ Barbu este una dintre figurile publice cu notorietate în Constanţa. Cunoscut drept unul dintre oamenii alături de care Elan Schwartzenberg a derulat de-a lungul timpului afaceri, dar şi ca apropiat al fostului primar Radu Mazăre, Ionuţ Barbu este asociat în mai multe firme.
 
Mihaela Caraman mai deţine acţiuni în Arra Tour Agency SRL, SC D & G Expert Future SRL, SC Gec Auto AA SRL, GEC Auto Parts SRL, GEC International Spedition SRL.
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii