Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:25 22 04 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Undă verde de la APM Constanța pentru supraetajarea imobilului de pe strada Maior Șofran al firmei Silva Prodimpex

ro

30 Jul, 2020 00:00 1103 Marime text
 
  • APM Constanța a decis că nu este necesară elaborarea avizului de mediu pentru o investiție imobiliară de pe strada Maior Ștefan
  • Firma Silva Prodimpex SRL a depus cererea

Autoritatea pentru Protecţia Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru o investiție imobiliară a firmei Silva Prodimpex SRL.
Decizia a fost că „Nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului, pentru proiectul: „supraetajare imobil S+P+4-5E cu un nivel în limita a 20% din suprafața desfășurată cf. legii 50/1991 numai după intabularea construcției la stadiul fizic autorizat premergător supraetajării, recompartimentare interioară și modificare fațade”, amplasat în județul Constanța, municipiul Constanța, str. Maior Șofran, nr. 9, lot 1-lot 2, titular SILVA PRODIMPEX SRL.   
Amintim că firma Silva Prodimpex SRL, controlată de Caraman Mihaela, a obţinut, de la Primăria Constanţa, pe data de 12 noiembrie 2019, un act de urbanism care se referă a blocul ridicat pe strada Maior Șofran nr. 9, bl. Lot 1- Lot 2, municipiul Constanţa.
Este vorba despre certificatul de urbanism nr. 4137 - „Supraetajare imobil S+P+4-5e cu un nivel în limita a 20% din suprafaţa desfăşurată, conform Legii 50/1991, recompartimentare interioară şi modificare faţade“.

Silva Prodimpex SRL, în datele Registrului Comerţului  

Înfiinţată în anul 1991, Silva Prodimpex SRL are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 640 de lei, integral vărsat, este compus din 64 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Caraman Mihaela este asociat unic şi administrator al firmei, care se ocupă de fabricarea altor produse din lemn; fabricarea articolelor din plută, paie şi din alte materiale vegetale împletite.
În anul fiscal 2016, societatea cu zero salariaţi a declarat o cifră de afaceri de zero lei şi o pierdere de 149.052 de lei. De asemenea, în anul fiscal 2017, firma care a avut un singur salariat a înregistrat un profit de 111.430 lei şi cifră de afaceri de zero lei. Situaţia financiară pe anul 2018 arată astfel: niciun salariat, o cifră de afaceri de zero şi pierdere de 51.520 lei.

Din datele Monitorului Oficial al României   

În anul 2004, Anghel Biu, Vasilica Biu, Constantin Angel Biu şi Cristina Nicoleta Biu, în calitate de asociaţi ai SC Silva Prodimpex SRL, au decis cooptarea în societate ca asociat a lui Alexandru Răzvan Marin şi a lui Sorin Ionuţ Barbu. În cadrul aceleiaşi Adunări Generale, s-a decis retragerea din calitatea de asociaţi în societate a lui Anghel Biu, a lui Constantin Angel Biu şi a Cristinei Nicoleta Biu. În urma retragerii din firmă a acestora, capitalul social era deţinut de Alexandru Răzvan Marin şi Sorin Ionuţ Barbu.
 
În anul 2013, cei doi s-au retras din societate, cesionând părţile sociale către Anton Rafte. Ulterior, în decembrie 2015, Anton Rafte se retrage din societatea Silva Prodimpex SRL, cesionând toate părţile sociale către Mihaela Caraman.
 
Ionuţ Barbu este una dintre figurile publice cu notorietate în Constanţa. Cunoscut drept unul dintre oamenii alături de care Elan Schwartzenberg a derulat de-a lungul timpului afaceri, dar şi ca apropiat al fostului primar Radu Mazăre, Ionuţ Barbu este asociat în mai multe firme.
 
Citeşte şi.
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii