Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:15 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum va arăta imobilul ridicat de Alex Lux SRL în staţiunea Mamaia

ro

14 Jan, 2020 00:00 3265 Marime text

Solicitarea firmei Alex Lux SRL de emitere a acordului de consultare publică „PUZ pentru zona delimitată de promenada Mamaia şi alei carosabile, zona Riviera“ se află pe ordinea de zi a  Comisiei tehnice de urbanism şi amenajarea teritoriului, care se va întruni în data de 15.01.2020.
 
Zona studiată în cadrul documentaţiei de tip PUZ însumează o suprafaţă de 34948 mp. "Prezenta documentaţie nu are ca scop intrarea în legalitate a unor construcţii edificate fără autorizaţie de construire sau care nu respectă prevederile autorizaţiei de construire“, se arată în documentaţie. Iniţiatorul PUZ- ului, firma Alex Lux SRL, nu solicită intrarea în legalitate pentru terenurile aferente situate în intravilanul municipiului Constanţa. Zona este situată în partea estică a municipiului Constanţa, în staţiunea Mamaia, în proximitatea hotelului Majestic şi Riviera.
 
Pe terenul investitorului se află o construcţie cu regim de înălţime P. Respectiva construcţie se va desfiinţa, urmând ca pe teren să fie ridicat un imobil P+6E. Amplasamentul studiat are acces auto din aleea carosabilă existentă din bulevardul Mamaia. Accesul pietonal la amplasament se realizează din aleea Promenada, zonă exclusiv pietonală. Scopul elaborării PUZ-ului îl constituie analiza zonei în care se situează amplasamentul vizat şi stabilirea permisivităţilor şi restricţiilor de ordin urbanistic pentru porţiunea de ţesut urban studiată în vederea stabilirii reglementărilor specifice zonei.
 
Prin proiect se propune realizarea unui imobil cu regim de înălţime P+6E, cu funcţiunea de alimentaţie publică la parter şi cazare turistică. Necesarul locurilor de parcare va fi calculat conform HCL nr.113/2007, a cărei valabilitate a fost prelungită cu HCLM 77/2012 şi HCLM nr.81/2013, HCLM nr. 327/2015. Suprafaţa estimată de spaţiu verde se va încadra în 30% din zona studiată.
 

Alex Lux SRL, în datele oficiale

 
Potrivit datelor prezentate de Registrul Comerţului, societatea are sediul social în municipiul Constanţa. Asociaţi persoane fizice sunt Lungan Laurenţiu Daniel şi Damcaliu Dumitru, fiecare cu 50% din capitalul social. Cei doi asociaţi sunt şi administratorii firmei, care se ocupă de baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor.
 
În anul fiscal 2016, societatea cu un singur salariat a înregistrat o cifră de afaceri de zero lei şi o pierdere de 13.501 lei. De asemenea, în anul fiscal 2017, firma cu un singur salariat a înregistrat o cifră de afaceri de zero lei şi o pierdere de
57.851 lei. Situaţia financiară pe anul 2018 arată astfel: un singur salariat, o cifră de afaceri de 278.448 lei şi un profit de 166.078 lei.
 
Citeşte şi:
 
Bloc de şase etaje PUZ iniţiat de societatea Alex Lux SRL pentru un teren situat în Mamaia, zona Riviera

Alex Lux SRL a primit aviz de oportunitate pentru PUZ-ul care vizează un bloc în zona Riviera din Mamaia (document)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii