Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:25 15 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firmă nouă la Constanța! Este vorba de un nou local pe strada Eduard Caudella

ro

03 Feb, 2022 00:00 2519 Marime text
  • Capitalul social este de 200 lei, integral vărsat, total părţi sociale: 20 a câte 10 lei fiecare
  • Sediul social a fost stabilit în municipiul Constanţa, strada Eduard Caudella nr. 31
 
Recent s-a autorizat constituirea, înmatricularea şi înregistrarea firmei Sud Est Coffee SRL, decizie publicată de curând în Monitorul Oficial al României.
 
Sediul social a fost stabilit în municipiul Constanţa, strada Eduard Caudella nr. 31, judeţul Constanţa, iar domeniul principal de activitate va fi reprezentat de grupa CAEN: 563 - Baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor;
 
Capitalul social este de 200 lei, integral vărsat, total părţi sociale: 20 a câte 10 lei fiecare.
Fondatori sunt următorii:
1. Alex Lux - S.R.L., cu sediul social în judeţul Constanţa, municipiul Constanţa;
2. Lungan Claudia, cu domiciliul în judeţul Constanţa, municipiul Constanţa;
3. Damcaliu Liliana, cu domiciliul în judeţul Constanţa, municipiul Constanţa.
 
Administratorii firmei vor fi Damcaliu Dumitru și Lungan Laurenţiu-Daniel.
 
Amintim că, recent, a fost publicată decizia prin care asociații Alex Lux SRL au luat mai multe decizii cu privire la soarta firmei. Hotărârea a fost luată la finalul anului 2021, dar doar recent a fost publicată în monitor. Un aspect important a fost schimbarea sediului social în Constanţa, pe strada Eduard Caudella nr. 31, județul Constanţa.
 
Amintim că în 2018, comisia tehnică de urbanism şi amenajarea teritoriului din cadrul Primăriei Constanţa s-a întrunit, având pe ordinea zi şi solicitarea emiterii avizului de oportunitate în vederea elaborării PUZ-ului privind modificare reglementări urbanistice în staţiunea Mamaia, zona hotelului Meridian - lot 11, careul 20. Iniţiator era societatea Alex Lux SRL. Terenul care a generat PUZ-ul este situat în municipiul Constanţa, staţiunea Mamaia, careul 20, lotul 11 şi este proprietatea SC Alex Lux SRL. Documentaţia este întocmită conform articolului 32 din Legea 350, actualizată, şi are ca obiect obţinerea avizului de intenţie pentru întocmirea Planului Urbanistic Zonal, pe baza Certificatului de urbanism nr. 911 din 18.04.2017, eliberat de Primăria Constanţa SRL. Pe terenul care a generat PUZ-ul este edificată o construcţie parter, cu folosinţă actuală de restaurant. Pentru acest teren se propunea o construcţie cu funcţiune turistică: cazare şi alimentaţie publică.
 
Reamintim că Certificatul de urbanism nr. 911, emis de Primăria Constanţa pe data de 18.04.2017 pentru Alex Lux SRL, prin Dumitru Damcaliu, constă în „Elaborare Plan Urbanistic Zonal pentru modificarea reglementărilor urbanistice în staţiunea Mamaia, zona hotelului Meridian“. Potrivit documentaţiei prezentate, se vor menţine indicatorii propuşi prin PUZ-ul aprobat, pentru ambele zone de reglementare: regim de înălţime P+4, POT - 60%, CUT - 2,5.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursă foto: Pixabay.com

 
Citește și:

Alex Lux SRL, firmă constănțeană, și-a închis un punct de lucru. Ce alte modificări au făcut asociații
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii