Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:43 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PUZ-ul inițiat de Alex Lux SRL pentru un bloc în staţiunea Mamaia, în dezbatere publică (documente)

ro

06 Jul, 2020 00:00 2646 Marime text
  • PUZ pentru zona delimitată de promenada Mamaia şi alei carosabile, zona Riviera“ inițiat de Alex Lux SRL, în dezbatere publică
  • Zona studiată în cadrul documentaţiei de tip PUZ însumează o suprafaţă de 34948 mp, în proximitatea hotelului Majestic şi Riviera
  • Prin proiect se propune realizarea unui imobil cu regim de înălţime P+6E, cu funcţiunea de alimentaţie publică la parter şi cazare turistică


Comisia tehnică de urbanism şi amenajarea teritoriului a lansat în dezbaterea publică PUZ pentru zona delimitată de promenada Mamaia şi alei carosabile, zona Riviera“ inițiat de Alex Lux SRL, vezi secțiunea “documente”.
Zona studiată în cadrul documentaţiei de tip PUZ însumează o suprafaţă de 34948 mp, în proximitatea hotelului Majestic şi Riviera.
 
Pe terenul investitorului se află o construcţie cu regim de înălţime P. Respectiva construcţie se va desfiinţa, urmând ca pe teren să fie ridicat un imobil P+6E. Amplasamentul studiat are acces auto din aleea carosabilă existentă din bulevardul Mamaia. Accesul pietonal la amplasament se realizează din aleea Promenada, zonă exclusiv pietonală. Scopul elaborării PUZ-ului îl constituie analiza zonei în care se situează amplasamentul vizat şi stabilirea permisivităţilor şi restricţiilor de ordin urbanistic pentru porţiunea de ţesut urban studiată în vederea stabilirii reglementărilor specifice zonei.
 
Prin proiect se propune realizarea unui imobil cu regim de înălţime P+6E, cu funcţiunea de alimentaţie publică la parter şi cazare turistică. Necesarul locurilor de parcare va fi calculat conform HCL nr.113/2007, a cărei valabilitate a fost prelungită cu HCLM 77/2012 şi HCLM nr.81/2013, HCLM nr. 327/2015. Suprafaţa estimată de spaţiu verde se va încadra în 30% din zona studiată.
Publicul este invitat să transmită observații și propuneri asupra PUZ pentru zona delimitată de promenada Mamaia şi alei carosabile, zona Riviera până pe 08.07.2020 la Serviciul Strategii și Planificare Urbană din cadrul primăriei Constanța, bulevardul TOMIS nr. 51, et.1, cam. 121.


 

Despre Alex Lux SRL

Potrivit datelor prezentate de Registrul Comerţului, societatea are sediul social în municipiul Constanţa. Asociaţi persoane fizice sunt Lungan Laurenţiu Daniel şi Damcaliu Dumitru, fiecare cu 50% din capitalul social. Cei doi asociaţi sunt şi administratorii firmei, care se ocupă de baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor.
Situaţia financiară pe anul 2019 arată astfel: un singur salariat, o cifră de afaceri de 278.448 lei şi un profit de 166.078 lei.
 

Citește și:

Cum va arăta imobilul ridicat de Alex Lux SRL în staţiunea Mamaia

Bloc de şase etaje PUZ iniţiat de societatea Alex Lux SRL pentru un teren situat în Mamaia, zona Riviera

Alex Lux SRL a primit aviz de oportunitate pentru PUZ-ul care vizează un bloc în zona Riviera din Mamaia (document) 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii