Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:48 26 05 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firmă nouă la Constanța! Fondatoare este familia Damacliu. Unde vor avea sediul

ro

18 Apr, 2022 00:00 797 Marime text
  • Capitalul social va fi de 200 lei, integral vărsat, total părţi sociale: 20 a câte 10 lei fiecare
 
O nouă firmă, la Constanța! În baza cererii nr. 28597 din data de 09.03.2022 şi a actelor doveditoare depuse, s-a dispus autorizarea constituirii, înmatricularea şi înregistrarea firmei Food Sud Est SRL.
 
Sediul social va fi în municipiul Constanţa, strada Eduard Caudella nr. 31, judeţul Constanţa, iar domeniul și activitatea principală de activitate va fi de „Restaurante
 
Capitalul social va fi de 200 lei, integral vărsat, total părţi sociale: 20 a câte 10 lei fiecare, iar fondatori sunt Alex Lux SRL, cu sediul social în judeţul Constanţa, municipiul Constanţa, Damcaliu Liliana, Damcaliu Dumitru, Lungan Laurenţiu-Daniel și Lungan Claudia. Administratori vor fi Damcaliu Dumitru și Lungan Laurenţiu-Daniel.
 
Amintim că, recent, a fost publicată decizia prin care asociații Alex Lux SRL au luat mai multe decizii cu privire la soarta firmei. Hotărârea a fost luată la finalul anului 2021, dar doar recent a fost publicată în monitor. Un aspect important a fost schimbarea sediului social în Constanţa, pe strada Eduard Caudella nr. 31, județul Constanţa.
 
Amintim că în 2018, comisia tehnică de urbanism şi amenajarea teritoriului din cadrul Primăriei Constanţa s-a întrunit, având pe ordinea zi şi solicitarea emiterii avizului de oportunitate în vederea elaborării PUZ-ului privind modificare reglementări urbanistice în staţiunea Mamaia, zona hotelului Meridian - lot 11, careul 20. Iniţiator era societatea Alex Lux SRL. Terenul care a generat PUZ-ul este situat în municipiul Constanţa, staţiunea Mamaia, careul 20, lotul 11 şi este proprietatea SC Alex Lux SRL. Documentaţia este întocmită conform articolului 32 din Legea 350, actualizată, şi are ca obiect obţinerea avizului de intenţie pentru întocmirea Planului Urbanistic Zonal, pe baza Certificatului de urbanism nr. 911 din 18.04.2017, eliberat de Primăria Constanţa SRL. Pe terenul care a generat PUZ-ul este edificată o construcţie parter, cu folosinţă actuală de restaurant. Pentru acest teren se propunea o construcţie cu funcţiune turistică: cazare şi alimentaţie publică.
 
Reamintim că Certificatul de urbanism nr. 911, emis de Primăria Constanţa pe data de 18.04.2017 pentru Alex Lux SRL, prin Dumitru Damcaliu, constă în „Elaborare Plan Urbanistic Zonal pentru modificarea reglementărilor urbanistice în staţiunea Mamaia, zona hotelului Meridian“. Potrivit documentaţiei prezentate, se vor menţine indicatorii propuşi prin PUZ-ul aprobat, pentru ambele zone de reglementare: regim de înălţime P+4, POT - 60%, CUT - 2,5.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursă foto: Pixabay.com

 
Citește și:

Firmă nouă la Constanța! Este vorba de un nou local pe strada Eduard Caudella
 
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii