Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:56 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Investiție în Faleză Nord, pe strada Pescăruș. Ce se va construi

ro

21 Sep, 2022 09:54 2089 Marime text
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul firmei Imobiliaria Tomis SRL, care dorește să investească pe strada Pescăruș din Constanța.
 
„Desființare construcții existente, construire imobil servicii-alimentație publică, comerț, birouri, organizare de șantier”,  propus a fi amplasat în municipiul Constanța, str. Pescăruș, nr. 41A, județul Constanța.
 
Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului din municipiul Constanța, str. Unirii , nr. 23, judetul Constanța.
 
Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta.
 

Despre Imobiliaria Tomis SRL

 
Firma are sediul social în Constanța, pe bd. Mamaia nr 238, fiind fondată în anul 2018. Asociat unic este Stere Uda, iar administratori sunt Stere Uda și Constantin Uda. În 2021, firma a raportat 1 salariat, la o cifră de afaceri de 626.068 lei, cu un profit de 367.487 lei. Uda Constantin este asociat la UCG Construcții Ecologice SRL.
 
 PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Investiție de amploare la Tuzla. Mai mulți oameni de afaceri doresc amenajarea unui nou cartier rezidențial

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii