Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:51 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Undă verde pentru investiția din Faleză Nord, de pe strada Pescăruș. Despre ce este vorba

ro

24 Oct, 2022 12:36 1743 Marime text
Agenția pentru Protectia Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul dezvoltat de Imobiliaria Tomis SRL.
 
Mediul a decis că nu este necesară evaluarea impactului asupra mediului, pentru proiectul: „Desființare constructii existente, construire imobil servicii-alimentație publică, comerț, birouri, organizare de șantier”, propus a fi amplasat în municipiul Constanța, str. Pescăruș, nr. 41A, județul Constanța.
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta din Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 8-16.30, vineri, intre orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.
   
Comentariile/Observaţiile/Propunerile publicului interesat se pot înainta în termen de 10 zile de la data afişării prezentului anunţ.
 

Despre Imobiliaria Tomis SRL

 
Firma are sediul social în Constanța, pe bd. Mamaia nr 238, fiind fondată în anul 2018. Asociat unic este Stere Uda, iar administratori sunt Stere Uda și Constantin Uda. În 2021, firma a raportat 1 salariat, la o cifră de afaceri de 626.068 lei, cu un profit de 367.487 lei. Uda Constantin este asociat la UCG Construcții Ecologice SRL.
 
 PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 

Citește și:
Investiție în Faleză Nord, pe strada Pescăruș. Ce se va construi

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii