Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:31 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Confort maxim şi siguranţă Proiecte rezidenţiale, oferite de Solid House în zona Sabroso Brătianu şi pe malul lacului Siutghiol (galerie foto)

ro

12 Oct, 2018 00:00 5726 Marime text
Compania Solid House SRL vine în întâmpinarea clienţilor cu apartamente Premium, personalizate pe gustul clienţilor. În prezent, se lucrează la două ansambluri rezidenţiale: unul este amplasat pe malul lacului Siutghiol, iar cel de-al doilea, în zona Sabroso Brătianu, pe strada Corbului nr. 3.
 
Pentru siguranţa şi confortul clienţilor, Solid House SRL oferă un alt stil de viaţă, confort maxim şi siguranţă, spaţii verzi amenajate, locuri de joacă. Apartamentele se predau la cheie, beneficiind de toate finisajele şi dotările necesare. Compania Solid House SRL oferă finisaje de lux, marmură şi travertin, pe lângă gresie şi faianţă. Cele două complexuri vor funcţiona în circuit închis, accesul se va face pe bază de legitimaţie, cele două ansambluri fiind dotate cu sisteme de supraveghere video exterior.

Proiect îndrăzneţ, în zona Sabroso Brătianu

Ansamblul rezidenţial Solid Residence este un proiect îndrăzneţ, amplasat pe un teren în suprafaţă de 6.000 mp, situat în zona Sabroso Brătianu, pe strada Corbului nr. 3. Proiectul oferă apartamente Premium, ideale pentru toate gusturile. Complexul va fi alcătuit din 3 corpuri, cu regim de înălţime 2S+P+10E, fiind situat într-o zonă liniştită a oraşului, aproape de centru. Unul dintre marile avantaje ale acestor apartamente din cadrul Solid Residence este faptul ca se află la câteva minute de hipermarketul Cora, de piaţa Brick, de Oficiul Poştal 2, de Şcoala Generală „I.L Caragiale“, iar vizavi se află Grădiniţa cu Program Prelungit „Steluţele Mării“. Mai mult, în zonă există mijloace de transport în comun ce au staţie pe bulevardul I.C. Brătianu.
 
Solid House oferă spre vânzare garsoniere, cu suprafeţe cuprinse între 37,90 mp şi 76,20 mp construiţi, apartamente cu 2 camere, cu suprafeţe cuprinse între 61,70 mp şi 78,15 mp, precum şi apartamente de apartamente cu 3 camere, cu suprafeţe cuprinse între 97,50 mp şi 156,35 mp. La parter sunt prevăzute spaţii cu destinaţia de spaţiu comercial, iar locurile de parcare vor fi asigurate în incinta complexului, la parter şi în cele 2 subsoluri.
 
Apartamentele se predau la cheie, beneficiind de toate finisajele şi dotările necesare: gresie, faianţă, parchet, centrală proprie de apartament, tâmplărie PVC, obiecte sanitare. Compania Solid House SRL oferă finisaje de lux, marmură şi travertin, pe lângă gresie şi faianţă. Complexul va funcţiona în circuit închis, iar accesul se va face pe bază de legitimaţie. Mai mult, imobilul va fi dotat cu sisteme de supraveghere video exterior.
 
Ansamblu Solid Residence - Mamaia 507, pe malul lacului Siutghiol
 
Unul dintre cele mai noi ansambluri rezidenţiale din cadrul proiectului imobiliar Solid Residence este amplasat pe malul lacului Siutghiol, la mică distanţă de cluburi, terase sau plaje. Ansamblul rezidenţial din Mamaia vă oferă apartamente ideale pentru escapade de weekend la malul mării. Totodată, este dedicat şi celor care îşi doresc un cămin sau o reşedinţă de vacanţă pe malul lacului Siutghiol, la câteva minute de malul Mării Negre.
 
Solid Residence - Mamaia 507 este un ansamblu de locuinţe de vacanţă cu regim de înălţime S+P+6E-8E, compus din patru scări. Solid House oferă spre vânzare garsoniere, cu suprafeţe cuprinse între 46,25 mp şi 59,73 mp construiţi, apartamente cu 2 camere, cu suprafeţe cuprinse între 65,40 mp şi 77,50 mp, precum şi apartamente cu 3 camere, cu o suprafaţă construita de 102,05 mp.
 
Achiziţionarea unei locuinţe, situată între Marea Neagră şi lacul Siutghiol, oferă privelişti spectaculoase de la răsărit până la apus, libertatea de a practica sporturile nautice preferate chiar la tine acasă sau bucuria de a avea plajă în vecinătatea propriului tău cămin. Apartamentele se predau la cheie, beneficiind de toate finisajele şi dotările necesare: gresie, faianţă, parchet, centrală proprie de apartament, tâmplărie PVC, obiecte sanitare.
 
Compania Solid House SRL oferă finisaje de lux, marmură şi travertin, pe lângă gresie şi faianţă. Complexul va funcţiona în circuit închis, iar accesul se va face pe bază de legitimaţie. Mai mult, imobilul va fi dotat cu sisteme de supraveghere video exterior. Tot ce vă rămâne de făcut este să personalizaţi apartamentul pe care îl veţi achiziţiona pe gustul dvs… şi vă veţi simţi Acasă!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • $olid house 12 Oct, 2018 18:27 Ce randari frumoase! In fata si spatele acelor blocuri sunt doua cimitire. Iar strada aia frumoasa are 6m latime (o banda cu o banda)