Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:11 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Conducerea Hotelului Continental Forum din Constanța dorește să extindă terasa. Ce răspuns a primit de la primărie?

ro

07 Apr, 2023 00:00 1633 Marime text
  • Documentul este valabil 12 luni
 
Primăria Constanța a oferit un răspuns negativ pentru Continental Hotels SA, care a făcut cerere de eliberare a unui certificate de urbanism pentru o investiție la hotelul Continental Forum din vecinătatea plajei Modern, din Constanța.
 
Conform CU 1043 din data de 4 aprilie 2023, firma nu poate utiliza documentul pentru extinderea terasei exterioare a Hotelului Continental Forum, de pe strada Mircea cel Bătrân nr. 39-41 din Constanța, deoarece este necesară elaborarea și aprobarea unui PUZ deoarece imobilul se află în două zone de reglementări urbanistice diferite. Documentul este valabil 12 luni.
 
Continental Hotels SA
 
Firma este înființată în anul 1991, cu sediul social în București, Sector 1, pe calea Griviței nr. 143. „Hoteluri şi alte facilităţi de cazare similare” este activitatea principală conform codului CAEN. Asociați în firmă sunt Conti Hotels Investment SA – 74,3%, SIF Transilvania SA – 9,3%, Red Group SRL -7,16%, Listă acționari – 4,74% și Academia Română – Fundația Familiei Menachem H. Elias – 4,47%. Administratori sunt Radu Daniel Enache, Jorge Antonio Juliani Aznar, Daniela Mirea, Radu Petrică Enache, Lucian Ionescu, Trebolle Larraz Rafael, Ion Anghel.
 
În anul 2021, firma a raportat 425 angajați, la o cifră de afaceri de 62,4 milioane lei și o pierdere de 16,6 milioane lei.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
UPDATE

Incendiu la Hotel Continental Forum (fostul Ibis) din municipiul Constanța (galerie foto și video)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii