Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:33 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Eveniment în Constanța „Educație la puterea a treia. Antreprenori, profesori, studenți. Pregătiți pentru viitor?”

ro

09 Oct, 2023 10:10 798 Marime text
Sursa foto: Facebook


 
  • Miercuri 11 octombrie 2023, orele 16, la Hotel Continental Forum Constanța, clubul de business networking BIZZ.CLUB Constanța va organiza evenimentul ,,Educație la puterea a treia. Antreprenori, profesori, studenți. Pregătiți pentru viitor?”
 
 Evenimentul este adresat antreprenorilor în căutarea unor soluții inovatoare, profesorilor dornici să inspire și să pregătească următoarea generație și studenților talentați cu visuri mari, în căutare de mentori sau de oportunități de stagii și de învățare practică în companii în dezvoltare - pentru toți un efort dedicat de a construi un pod între experiență și inovație, între mentorat și învățare. O oportunitate unică de a întâlni oameni cu perspective și experiențe diferite.

Adrian Genes, CEO Bizz Club Constanța și Code School Clubs Constanța va deschide evenimentul  care va avea în program prezentări a șase speakeri și traineri care vor aduce valoare adaugata pentru comunitate: Mihai Stebingăr, arhitect Sas Group, (,,A crede, înainte de toate! Vocația, modul de a îți folosi talentul într-un mod plăcut. Cum să te poziționezi tot timpul de partea adevarului. Învață să folosești energia în folosul tău.”) Mioara Zainea, Business Partner LMI, (,,Autocunoaștere … Drumul către tine și către succes! Maximizarea potențialului. Comunicare.”) Octavian Panchici, cofondator Partnerd Recruitment Services, Ciprian Fraico, director general Autoeducat, (,,Networking - Cum creăm spații sigure în care să creștem fără victime și certuri”) prof. Constanda Moraru, președinta Asociației Învăţătorilor şi Institutorilor Constănţeni, (,,Anticiparea și gestionarea schimbărilor - calitatea liderilor. De ce dorim schimbări în educație. Schimbarea din perspectiva personală. Schimbarea din perspectiva socială.”) Costin Șorici, antreprenor în educație (,,Călătoria antreprenorului - navigând prin școala vieții”).
 
Cele patru ore ale evenimentului care promovează colaborarea între mediul de afaceri și mediul academic cuprinde networking de calitate, coffee break, tombolă dar și o sesiune de discuții libere, de întrebări și răspunsuri. Studenții vor avea acces gratuit la informații pe care nu le găsesc în sistemul de educație tradițional și care îi ajută să înțeleagă  care sunt abilitățile care îi conduc către succes, cum să rămână motivați și încrezători pe termen lung, cine sunt ei și cine sunt oamenii care îi ajută ,,să crească”. Profesorii sunt nucleul acestei ,,punți de comunicare” dintre studenți și antreprenori și  ei pot oferi perspective academice și teoretice în discuție, în timp ce antreprenorii pot oferi exemple practice din experiența lor. Atât profesorii cât și antreprenorii pot participa pe baza unui pachet de acces, înscriindu-se la link-ul oferit pe pagina de Facebook BIZZ.CLUB Constanța.
 

„Iată câteva motive pentru care clubul de afaceri BIZZ.CLUB Constanța se implică activ în susținerea educației și renunță să se plângă că sistemul este învechit, că resursele sunt insuficiente, că nu se face nimic pentru a pregăti generațiile viitoare:
Schimbarea începe cu noi. Fie că suntem părinți, antreprenori, profesori, studenți sau simpli cetățeni, acțiunile noastre pot avea un impact semnificativ asupra sistemului de educație. Educația este cheia evoluției: Educația este calea către inovație, dezvoltare și evoluție. Prin contribuția noastră la educație, putem ajuta la formarea liderilor viitorului și la construirea unei societăți mai bune. Ajutăm oamenii să-și dezvolte abilitățile de networking, de comunicare și de prezentare, ceea ce poate fi util în dezvoltarea carierei sau a afacerii lor”, spun organizatorii.

 
Participarea la un eveniment care promovează colaborarea între mediul de afaceri și mediul academic poate contribui la dezvoltarea comunității și poate stimula inovarea și creșterea economică la nivel local sau regional.

Citește și
Succes în deplasare cu vicecampioana Poli Timișoara. Fotbalistele de pe litoral, pe podium în Liga 1
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii