Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:02 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Compania care vrea să construiască pe locul fostului Hotel Continental, din Constanța, a obținut un document de urbanism de la primărie

ro

22 Feb, 2024 11:17 1105 Marime text
Finaciere les Lumieres SRL prin George Goiceanu a obținut un certificat de urbanism pentru o investiție pe care o dorește realizată în centrul municipiului Constanța.
 
Prin CU 487 din data de 20 februarie 2024, firma dorește să elaboreze un Plan Urbanistic Zonal pentru terenul de pe bulevardul Ferdinand nr. 20.
 
Construcție pe locul fostului Continental
 
 
Așa cum arătam în edițiile anterioare, compania Financiere les Lumieres intenționează să ridice o nouă clădire pe locul fostului Hotel Continental din Constanța, demolat în anul 2000.

În luna octombrie 2020, Primăria Constanța a lansat în dezbatere publică Planul Urbanistic Zonal pentru „zona delimitată de Bd. Tomis, Bd. Ferdinand, str. Răscoalei 1907, str. Cuza Vodă“ .

Se arată în documentul oficial că „prin această investiție se dorește refacerea fondului construit anterior, într-o manieră contemporană, care să întregească frontul bulevardului Ferdinand, având în vedere faptul că, anterior, pe acest teren, a existat construcția Hotelului Continental - Hotel reprezentativ la nivelul orașului, ce și-a desfășurat activitatea în perioada cuprinsă între începutul anilor ’30 și începutul anilor ’90 (când a fost demolată)“.

„Beneficiarul investiției, Financiere Les Lumieres S.R.L., dorește realizarea unei construcții destinată funcțiunii de birouri, ce admite la parter alte activități compatibile cu funcțiunile din zonă, precum alimentație publică, servicii comerciale, etc“, conform documentului citat.
 
Despre Finaciere les Lumieres SRL
 
Firma s-a fondat în anul 2016, iar conform termene.ro, pe anul 2022, compania a raportat 3 salariați, 9.062 lei cifră de afaceri și o pierdere de peste 520.000 lei.
 
Sediul social este pe strada Doamnei din București, Sector 3, iar asociați sunt Coyne David Nicolas Joseph Andre – 99% și Financiere Asset Management SRL – 1%.
 
Coyne David Nicolas Joseph Andre mai este asociat în Black Sea Station SRL, Easydo Digital Technologies SRL, Easydo Property Technologies SRL, Falcon Estate Property SRL, Financiere Asset Management SRL, Financiere Centru Istoric SRL, Financiere Black Sea  SRL, Financiere Sainthonore SRL, Hub Techno Consulting SRL, Rigas Property SRL, Technology Blackrock Equity SRL și The Three Equity SRL.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și: 

Compania care vrea să construiască pe locul fostului Hotel Continental, din Constanța, se pregătește de dezvoltare și promovare imobiliară în oraș
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii