Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:32 24 07 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce se construiește Undă verde de la mediu pentru supraetajarea blocului de 10 etaje al lui Asfalt Dobrogea SRL, din Mamaia Nord

ro

23 Jul, 2021 00:00 329 Marime text
  • Asfalt Dobrogea va supraetaja blocul de 10 etaje, din Mamaia Nord
  • Agenția de Mediu a eliberat avizul de mediu
 
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul societății Asfalt Dobrogea SRL.
 
APM a decis că „nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului” în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „Modificare proiect autorizat cu AC 550/2020 prin supraetajare cu un nivel în limita a 20% din suprafața desfășurată conform legii 50/1991 apartamente tip duplex și modificare funcțiune la parter din spațiu socializare în spațiu comercial cu suprafața mai mică de 200 mp”, amplasat în orașul Năvodari, zona Mamaia Nord, lot B, lot 1/1/5+3/6, județul Constanța”, titular: fiind Pancencu Iurin pentru Asfalt Dobrogea SRL, cu sediul în municipiul Constanța, str. Răsuri, județul Constanța.
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța din Constanța, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 8-16.30, vineri, între orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.
 
Amintim că APM a luat în septembrie 2020, decizia că „Nu este necesara efectuarea evaluarii impactului asupra mediului, nu este necesara parcurgerea celorlalte etape din procedura de evaluare adecvata în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului”, pentru proiectul: „Construire imobil P+10 E locuințe colective, organizare de șantier, împrejmuire teren si desfiintare anexa C1”, amplasat în Judetul Constanța, orașul Năvodari, zona Mamaia Nord, lot B, lot 1/1/5+3/6, titular: Pancencu Iurin pentru Asfalt Dobrogea SRL.
 
 

SC Asfalt Dobrogea SRL, în datele Registrului Comerţului

 
SC Asfalt Dobrogea SRL are sediul în Constanţa, fiind înfiinţată în anul 2008. Capitalul social, de 4.608.125 de lei, integral vărsat, este compus din 101 părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 45.625 de lei. Domeniul de activitate principal este fabricarea altor produse din minerale nemetalice. Iurin Pancencu, din judeţul Tulcea, şi Grigore Comănescu, din judeţul Călăraşi, sunt asociaţi şi administratori ai societăţii. Iurin Pancencu are un aport la capital de 45.625 de lei şi o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 1%, iar Grigore Comănescu are un aport la capital de 4.562.500 de lei şi o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 99%.
   
Citește și
 
Asfalt Dobrogea SRL supraetajează blocul de 10 etaje din Mamaia Nord
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii