Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:12 31 03 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce se construiește Asfalt Dobrogea SRL supraetajează blocul de 10 etaje din Mamaia Nord

ro

16 Jun, 2021 00:00 1332 Marime text
  • Asfalt Dobrogea SRL supraetajează blocul de 10 etaje din Mamaia Nord
  • A depus documentația la APM Constanța
  • Firma este controlată de Iurin Pancencu şi Grigore Comănescu
 
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul societății Asfalt Dobrogea SRL.
 
Este vorba de „Modificare proiect autorizat cu AC 550/2020 prin supraetajare cu un nivel în limita a 20% din suprafața desfășurată conform Legii 50/1991 apartamente tip duplex și modificare funcțiune la parter din spațiu socializare în spațiu comercial cu suprafața mai mică de 200 mp” , amplasat în orașul Năvodari, zona Mamaia Nord, lot B, lot 1/1/5+3/6, județul Constanța. Titularul proiectului este Asfalt Dobrogea SRL. 
           
Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului din municipiul Constanța.
 
Amintim că APM a luat în septembrie 2020, decizia că „Nu este necesara efectuarea evaluarii impactului asupra mediului, nu este necesara parcurgerea celorlalte etape din procedura de evaluare adecvata în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului”, pentru proiectul: „Construire imobil P+10 E locuințe colective, organizare de șantier, împrejmuire teren si desfiintare anexa C1”, amplasat în Judetul Constanța, orașul Năvodari, zona Mamaia Nord, lot B, lot 1/1/5+3/6, titular: Pancencu Iurin pentru Asfalt Dobrogea SRL.
 
 
SC Asfalt Dobrogea SRL, în datele Registrului Comerţului
 
SC Asfalt Dobrogea SRL are sediul în Constanţa, fiind înfiinţată în anul 2008. Capitalul social, de 4.608.125 de lei, integral vărsat, este compus din 101 părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 45.625 de lei. Domeniul de activitate principal este fabricarea altor produse din minerale nemetalice. Iurin Pancencu, din judeţul Tulcea, şi Grigore Comănescu, din judeţul Călăraşi, sunt asociaţi şi administratori ai societăţii. Iurin Pancencu are un aport la capital de 45.625 de lei şi o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 1%, iar Grigore Comănescu are un aport la capital de 4.562.500 de lei şi o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 99%.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii