Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:07 13 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce se construiește O firmă din Bragadiru ridică un bloc de cinci etaje în Mamaia

ro

19 May, 2022 00:00 2121 Marime text
  • Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa, municipiul Constanța
 
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul dezvoltat de Cosmo Imobiliare SRL, în Mamaia Nord.
 
Este vorba de proiectul „Modificare proiect în curs de execuție autorizat cu AC 517/27.10.2021 prin supraetajare cu un nivel în limita a 20% din suprafața desfășurată conform Legii 50/1991 și schimbare destinație din imobil capacitate turistică în imobil locuințe colective rezultând imobil locuințe colective D+P+5E+SpTh+terasă circulabilă cu spațiu comercial la parter, parcări la demisol și modificări la fațade”, propus a fi amplasat în judeţul Constanţa, oraşul Năvodari, zona Mamaia Nord, str. promenada Năvodari, nr.107.
 
Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Constanţa, municipiul Constanța, str. Unirii nr. 23 şi la sediul titularului din judeţul Ilfov, orașul Bragadiru. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenției pentru Protecţia Mediului Constanța.
 

Despre Cosmo Imobiliare SRL

 
Societatea a fost înființată în anul 2019, cu sediul social în orașul Bragadiru, strada Salciei, județul Ilfov. Asociați în firmă sunt Simmat Construzioni SRL, care deține 99,98% și Panaite Marius, care deține 0,01%. Panaite Marius este și administratorul companiei. Simmat Construzioni SRL este deținută în integritate de Panaite Marius. În 2020, firma a raportat cifră de afaceri 0, cu 0 angajați, cu o pierdere de 511 lei.
 
Panaite Marius mai apare în firmele Buildtech Real Estate SRL, Cotroceni Apartments SRL, Simmat Construzioni SRL, Simmat Ponteggi SRL și Simmat Sistemi SRL.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

APM Constanța eliberează acordul de mediu pentru blocul de 7 etaje ridicat de Ioana Șufană în Mamaia

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii