Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:56 21 05 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce se construiește De la 1 etaj, la 7 etaje! Mediul a aprobat o supraetajare impresionantă pentru Building Ștefan AOP SRL

ro

16 Mar, 2022 00:00 2058 Marime text
  • Mediul a decis că „nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului”
 
Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare pentru proiectul imobiliar al firmei Building Ștefan AOP SRL.
 
Mediul a decis că „nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului” în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „Modificare proiect în curs de execuție autorizat cu AC 4/10.01.2022 prin supraetajare de la S+P+1E LA S+P+7E”, propus a fi amplasat în oraș Năvodari, str. D9 nr. 8-10, jud. Constanța.
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanta din Constanta, str. Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 8-16.30, vineri, intre orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmct.anpm.ro.
   
Comentariile/Observaţiile/Propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 19.03.2022.


 
Conform proiectului depus la APM Constanța, valoarea investiției este de aproape 5 milioane de lei, iar perioada de implementare este de 24 de luni. Motivul demarării investiției este, conform documentului amintim, „de ordin tehnic și economic, zona Mamaia Nord fiind cunoscută ca o puternică zonă de dezvoltare imobiliară”. Terenul are o suprafață de 3.010 mp, iar numărul final de apartamente va fi de 186. Ca număr de locuri de parcare avem cifra 72 prezentată în document, fără soluție pentru un număr mai mare de locuri de parcare.
 
Până la momentul redactării acestui material nu s-a putut obține un punct de vedere de la investitor cu privire la numărul redus de locuri de parcare.
  

Despre Building Ștefan AOP SRL 
Firma a fost fondată în 2016, cu sediul pe strada Barcelona din Constanța. Asociați în firmă sunt Ștefan Odagiu – 80%, Paula Odagiu – 10% și Vasile Odagiu – 10%. Ștefan Odagiu este administratorul societății care se ocupă de „Dezvoltare imobiliară”, potrivit codului CAEN. În 2020, firma a raportat 10 salariați, la o cifră de afaceri de 62.785.527 lei, cu un profit de 27.868.706 lei.
 
Conform confidas.ro, Paula Odagiu mai este asociat în Building Ștefan Rent SRL, Aleka S Travel SRL, în timp ce Ștefan Odagiu mai est în firmele Aleka S Travel SRL, Building Ștefan Apartment SRL, Building Ștefan Beach Club SRL și Building Ștefan Rent SRL.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Răspunsul primit de Building Stefan AOP SRL de la APM Constanţa pentru un proiect imobiliar realizat în Mamaia Nord

 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii