Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:25 22 02 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bloc de şapte etaje şi ponton, în Mamaia Nord. Building Ștefan AOP SRL aşteaptă răspuns de la APM Constanţa

ro

15 Jan, 2019 00:00 659 Marime text
Building Ștefan AOP SRL a solicitat de la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa acord de mediu pentru ridicarea unui bloc de şapte etaje în Mamaia Nord.
 
Mai exact, este vorba despre proiectul „Construire imobil P+P+ 7 etaje, locuinţe colective şi spaţii comerciale la parter şi parcare la demisol“. Investiţia va fi realizată în oraşul Năvodari, zona Mamaia Nord, trup 7, strada Prelungirea D20 - Promenada, parcela NNs 158/5, lot 1/1. Informaţiile privind acest proiect pot fi consultate la sediul APM Constanţa, zilnic, între orele 9.00-13.00. De asemenea, cei interesaţi pot depune eventuale sugestii şi observaţii.
 
Un alt proiect care fusese prezentat la APM Constanţa de către Building Ștefan AOP SRL este „Consolidare mal şi construire ponton“, propus a fi realizat pe strada Brizei colţ cu faleza Siutghiol din Mamaia Nord, oraşul Năvodari. Agenţia de Mediu a transmis că nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului în cazul respectivului proiect. Decizia de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Constanţa, zilnic, între orele 9.00-13.00.
 

Building Ştefan AOP SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Înfiinţată în anul 2016, firma are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Building Ştefan AOP SRL este deţinută de Odagiu Paula şi Odagiu Vasile, fiecare cu 50% din capitalul social. Administratorul firmei, care se ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară, este Odagiu Ştefan. În anul fiscal 2016, societatea cu 2 salariaţi a raportat o cifră de afaceri de zero lei. Situaţia financiară pe anul 2017 arată astfel: 4 salariaţi, cifră de afaceri de 14.305.128 de lei şi un profit de 7.141.457 de lei.
 
Citeşte şi:
 
Bloc de apartamente supraetajat. Cui îi aparţine imobilul şi unde este amplasat în Mamaia

 
Un nou bloc se va ridica în Năvodari, Mamaia Nord! Investitor este societatea Building Ştefan AOP

 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii