Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:56 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Răspunsul primit de Building Stefan AOP SRL de la APM Constanţa pentru un proiect imobiliar realizat în Mamaia Nord

ro

04 May, 2019 00:00 8345 Marime text

Building Stefan AOP SRL a solicitat de la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa acord de mediu pentru un proiect imobiliar realizat în oraşul Năvodari, zona Mamaia Nord, trup 7, strada Prelungirea D20 - Promenada, parcela NNs 158/5, lot 1/1.
 
În acest sens, a depus la autoritatea de mediu două proiecte: „Construire imobil locuinţe colective şi spaţii comerciale la parter aripa sud scara B - P+7e şi organizare de şantier“ şi „Construire imobil locuinţe colective aripa nord scara A - D+P+7e cu locuri de parcare la demisol şi organizare de şantier“. Ulterior, autoritatea competentă pentru protecţia mediului din Constanţa a precizat că nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului pentru cele două proiecte. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanţa.
 

Building Ştefan AOP SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Înfiinţată în anul 2016, firma are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 200 de lei, integral vărsat, este compus din 20 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Building Ştefan AOP SRL este deţinută de Odagiu Paula şi Odagiu Vasile, fiecare cu 50% din capitalul social. Administratorul firmei, care se ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară, este Odagiu Ştefan.
 
În anul fiscal 2016, societatea cu doi salariaţi a raportat o cifră de afaceri de zero lei. Situaţia financiară pe anul 2017 arată astfel: 4 salariaţi, cifră de afaceri de 14.305.128 de lei şi un profit de 7.141.457 de lei.
 
Citeşte şi:
 
Bloc de şapte etaje şi ponton, în Mamaia Nord. Building Ștefan AOP SRL aşteaptă răspuns de la APM Constanţa

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii