Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:31 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce răspuns a primit Orient Construct Decor SRL de la APM Constanţa. Este vizată o investiţie imobiliară în Mamaia

ro

20 Jun, 2019 00:00 4101 Marime text
Orient Construct Decor SRL, firma care a solicitat de la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa acord de mediu pentru ridicarea unui imobil de opt etaje în staţiunea Mamaia, a primit răspuns de la autoritatea de mediu.
 
Astfel, Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa a anunţat publicul asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: „Construire imobil P+5-8e - locuinţe colective şi organizare de şantier“. „Edificarea imobilului va respecta planşa de reglementări zona A - anexa la HCL nr. 121/24.05.2013, propus a fi amplasat în municipiul Constanta, b-dul Mamaia, parcare hotel Doina, lot 1“. Informaţiile privind proiectul propus şi memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului din municipiul Constanţa, strada Unirii nr. 23. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului din Constanţa.
 

Orient Construct Decor SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Înfiinţată în anul 2015, Orient Construct Decor SRL are sediul în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 250.000 de lei, integral vărsat, este compus din 25.000 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Societatea este controlată de Dinamic Decor SRL, cu 34% din capitalul social, Turcu Alina-Simona, cu 10% din capitalul social, Georgescu Eugenia, cu 5% din capitalul social, Turcu Dorinel, cu 51% din capitalul social. Persoane împuternicite ale firmei, care se ocupă de lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale, sunt: Turcu Alina-Simona, Turcu Dorinel şi Georgescu Eugenia.
 
Orient Construct Decor SRL are următoarele punte de lucru: municipiul Constanţa, staţiunea Mamaia, zona parcare hotel Doina, lot 1; municipiul Constanţa, zona parcare hotel Doina, staţiunea Mamaia, (zona A, subzona 2 a staţiunii Mamaia); municipiul Constanţa, bulevardul Mamaia, nr. 392; municipiul Constanţa, staţiunea Mamaia, zona parcare hotel Doina, lot 1; municipiul Constanţa, zona parcare hotel Doina, staţiunea Mamaia, (zona A, subzona 2 a staţiunii Mamaia).
 
În anul fiscal 2016, firma a avut un salariat, o cifră de afaceri de zero lei şi o pierdere de 18.272 lei. De asemenea, în anul fiscal 2017, firma cu un singur salariat a raportat o cifră de afaceri de zero lei şi o pierdere de 13.181 lei. Situaţia financiară pe anul 2018 arată astfel: un singur salariat, cifră de afaceri de zero lei şi o pierdere de 76.047 lei.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii