Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
03:06 23 10 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un nou act de urbanism, emis de Primăria Constanța pentru Orient Construct Decor SRL

ro

19 Nov, 2019 00:00 875 Marime text
Orient Construct Decor SRL a obținut, pe data de 18 noiembrie, un act care vizează o investiție imobiliară în stațiunea Mamaia. Este vorba despre autorizația de construire nr.  2095, care constă în următoarele: „Construire imobil P+5-8e locuințe colective și organizare de șantier“.
 
Reamintim că Primăria Constanța a emis pe data de 10 octombrie un act de urbanism societății Orient Construct Decor SRL, în vederea construirii unui imobil de opt etaje pe bulevardul Mamaia nr. 392, zona Dolce Vita. Este vorba despre certificatul de urbanism nr. 3642, care constă în „Construire imobil P+5-8e locuințe colective, organizare de șantier. Notă: edificarea imobilului se va realiza pe terenul în suprafață de 834 mp (număr cadastral vechi 225938), teren construibil, cu respectarea zonei edificabile conform planșă reglementări zona A, anexă la HCL nr. 121/24.05.2013“.
 
Vara trecută Orient Construct Decor SRL solicitase de la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa acord de mediu pentru ridicarea unui imobil de opt etaje în staţiunea Mamaia, prezentând proiectul „Construire imobil P+5-8e - locuinţe colective şi organizare de şantier“.
 

Orient Construct Decor SRL, în datele Registrului Comerţului

 
Înfiinţată în anul 2015, Orient Construct Decor SRL are sediul în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 250.000 de lei, integral vărsat, este compus din 25.000 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Societatea este controlată de Dinamic Decor SRL, cu 34% din capitalul social, Turcu Alina-Simona, cu 10% din capitalul social, Georgescu Eugenia, cu 5% din capitalul social, Turcu Dorinel, cu 51% din capitalul social. Persoane împuternicite ale firmei, care se ocupă de lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale, sunt: Turcu Alina-Simona, Turcu Dorinel şi Georgescu Eugenia.

Orient Construct Decor SRL are următoarele punte de lucru: municipiul Constanţa, staţiunea Mamaia, zona parcare hotel Doina, lot 1; municipiul Constanţa, zona parcare hotel Doina, staţiunea Mamaia, (zona A, subzona 2 a staţiunii Mamaia); municipiul Constanţa, bulevardul Mamaia, nr. 392; municipiul Constanţa, staţiunea Mamaia, zona parcare hotel Doina, lot 1; municipiul Constanţa, zona parcare hotel Doina, staţiunea Mamaia, (zona A, subzona 2 a staţiunii Mamaia).
 
În anul fiscal 2016, firma a avut un salariat, o cifră de afaceri de zero lei şi o pierdere de 18.272 lei. De asemenea, în anul fiscal 2017, firma cu un singur salariat a raportat o cifră de afaceri de zero lei şi o pierdere de 13.181 lei. Situaţia financiară pe anul 2018 arată astfel: un singur salariat, cifră de afaceri de zero lei şi o pierdere de 76.047 lei.
 
Citește și:
 
Bloc de opt etaje pe bulevardul Mamaia. Orient Construct Decor SRL a obținut un act de urbanism de la municipalitate

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii