Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
23:08 28 09 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanţa Administrator nou la Orient Construct Decor SRL

ro

10 Jun, 2023 00:00 1010 Marime text
  • Noul administrator va avea un mandat pentru următorii 50 de ani în cadrul Orient Construct Decor SRL
 
În Monitorul Oficial al României, a fost publicată decizia luată de către asociaţii societăţii comerciale Orient Construct Decor SRL, firmă din Constanța.
 
Asociații prezenți la ședința a cărei decizie s-a publicat în Monitorul Oficial al României pe data de 7 iunie 2023 sunt: Turcu Dorinel, deţinând 51% din capitalul social al Societăţii, Georgescu Eugenia, deţinând 5% din capitalul social al Societăţii, Turcu Alina-Simona, deţinând 10% din capitalul social al Societăţii, Dinamic Decor - S.R.L., reprezentată legal prin Panciu Alina-Mihaela - Administrator, deţinând 34% din capitalul social al Societăţii.
 
Asociații au hotărât următoarele:
 
  • Numirea lui Pintea Răzvan-Andrei, în funcţia de Administrator cu puteri depline al societăţii Orient Construct Decor - S.R.L., cu mandat pe o perioadă de 50 de ani, ce va putea fi exercitat împreună cu ceilalţi administratori sau separat, conform actului constitutiv actualizat.
  • Durata mandatului celorlalţi administratori, respectiv Turcu Dorinel, Georgescu Eugenia şi Turcu Alina-Simona, se stabileşte la o perioadă de 50 de ani.
 
Ccompania Orient Construct Decor a fost înființată în anul 2015, are sediul în Constanța, pe strada Interioară 2, nr. 2, obiectul de activitate fiind reprezentat de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.
 

Asociați sunt Dorinel Turcu, Dinamic Decor SRL Constanța, Alina Simona Turcu și Eugenia Georgescu.
 

Eugenia Georgescu figurează și în firmele în funcțiune Piatra Marmura Granit SRL, Orient Ceramic SRL, Domarco Security SRL, Global Recruitment SRL, Moonlight SRL și Rapid Credit IFN SA.
 
Alina Simona Turcu figurează, de asemenea, în Rapid Credit IFN SA.
 
În final, numele lui Dorinel Turcu mai apare în Piatra Marmura Granit SRL, Moonlight SRL, Global Recruitment SRL, Turcu Dorinel Persoana Fizica Autorizata, Rapid Credit IFN SA, Orient Ceramic SRL și Domarco Security SRL.

 
În ce privește cifrele Orient Construct Decor SRL, în 2021, firma a avut doi angajați (față de patru, în 2020), s-au înregistrat pierderi de peste 185.000 de lei și cifra de afaceri a fost 0.
 

Firma are mai multe puncte de lucru în stațiunea Mamaia.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Primăria Constanța, autorizație de construire pentru Orient Construct Decor, prin Dorinel Turcu. Ce investiție este vizată (FOTO)

 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii