Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:28 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cartierul Tomis Plus se extinde cu patru blocuri Vasile şi Maria Odagiu şi Olimpia Caraman, undă verde pentru demararea lucrărilor

ro

16 Dec, 2015 00:00 7414 Marime text


Vasile Odagiu, Maria Odagiu 
şi Olimpia Dana Caraman au reuşit să obţină pe data de 15 decembrie, de la Primăria Constanţa, Autorizaţia de Construire nr. 2251 cu obiectul „Construire ansamblu de patru imobile D+P+4E - locuinţe colective şi amenajare teren etapa 1 - construire bloc 1, scara A şi B - 50 de apartamente“. Cele patru blocuri vor fi construite pe strada Budapesta nr. 3, din cartierul rezidenţial Tomis Plus.
 
Reamintim că cei trei investitori au depus în toamna anului curent la Agenţia pentru Protecţia Mediului (APM) Constanţa memoriul de prezentare pentru proiectul „Construire ansamblu de patru imobile cu regim de înălţime D+P+4e - locuinţe colective şi împrejmuire teren“. Potrivit conţinutului-cadru al memoriului de prezentare, în cartierul rezidenţial Tomis Plus, pe parcelele VN 372/1, VN 372/2 Lot 1, VN 372/2 Lot 2, VN 372/2 Lot 3 - Lot 1, va fi ridicat un ansamblu de patru imobile cu suprafaţa construită de 3.040 mp, pe un teren de 7.900 mp, cu regim de înălţime D+P+4E.
Ansamblul este format din patru construcţii, fiecare urmând a dispune de câte două scări. Fiecare scară va fi compusă din demisol şi se vor asigura locuri de parcare, parter şi patru etaje cu locuinţe colective.
 
Documentaţia a fost aprobată prin HCL nr. 121/16.05.2011, iar lucrările solicitate de construire vor respecta prevederile regulamentului aferent PUZ-ului aprobat. Clădirile conţin un total de 200 de apartamente (garsoniere, apartamente de două şi de trei camere). Amplasamentul are următoarele vecinătăţi: la nord-est - proprietate privată Verginia SoldatuDulceanu Ecaterina, Nicolae Cristel SoldatuHristu Muse, Ecaterina Muse, Costin Caraman, Olimpia Dana Caraman, Marieana Tonescu, Vasile Odagiu şi Maria Odagiu, la sud-est - VN372/2 rest, la sud-vest - strada Napoli.  
 
De asemenea, potrivit proiectului, se propune amenajarea de spaţii verzi cu rol decorativ şi de protecţie în suprafaţă de cel puţin 30% din totalul suprafeţei de teren. Investitorii vor asigura şi 232 de locuri de parcare.
 

Citeşte şi

Proiectul, depus a doua oară la APM Constanţa Patru blocuri noi a câte patru etaje, în cartierul Tomis Plus

Un nou proiect rezidenţial, compus din patru imobile, în zona Boreal

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii