Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:16 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bloc de două etaje Constănțenii pot influența investiția omului de afaceri George Guci de pe strada Traian din Constanța

ro

25 Feb, 2024 11:22 1126 Marime text
  • Fresco SRL a solicitat de la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța acord de mediu pentru un imobil de două etaje cu funcția de turism și alimentație publică.
  • Imobilul va fi ridicat pe strada Traian din Constanța.
  • Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța.

Fresco SRL, controlată de omul de afaceri George Guci, a solicitat de la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța acord de mediu pentru edificarea unui imobil de două etaje cu funcția de turism și alimentație publică.

Viitoarea investiție imobiliară va fi ridicată în Zona Peninsulară din municipiul Constanța. Planul Urbanistic de Detaliu a fost aprobat prin Hotărârea Consiliului Local nr. 406/2023.

Agenția pentru Protecția Mediului Constanța a anunțat publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: „Construire imobil S+P+2e – turism și alimentație publică”, amplasat în Judetul Constanța, Municipiul Constanta, strada Traian, nr. 12.

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Constanța, strada Unirii, nr.23, Constanța, zilnic, între orele 9.00 – 13.00,  şi la adresa  titularului:  SC Fresco SRL prin reprezentant Guci George, cu sediul în Județul Constanța, municipiul Constanta, strada Ion Andreescu, nr. 3. Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Constanța.

Viitorul imobil va fi o clădire cu două etaje și funcțiune mixtă: alimentație publică la parter, spații anexe funcțiunii de alimentație publică la subsol și apartamente de închiriat la etajele I și II. Construcția va fi alipită la calcanele existente pe limitele laterale. Terenul are o suprafață de 138 mp, cu acces direct la străzile Traian (la sud) și Petru Rareș (la est), fiind amplasat pe colț.

Terenul studiat face parte din zona de locuințe colective mici pe lot, construite în regim continuu (în general, în perioada de la începutul secolului XX până la cel de-al doilea Război Mondial) și de servicii generale de comerț / alimentație publica. Zona și-a păstrat un caracter relativ omogen, fără inserții contemporane discordante, dar cu aspect mozaical (respectiv clădiri renovate / restaurate alături de clădiri aflate în stare proastă sau în stare de ruină).
 

Despre Fresco SRL


Înființată în anul 1993, firma are sediul social pe strada Rascoala 1907 - Hotel Guci, nr. 23. Firma se ocupă de hoteluri și alte facilități de cazare similare.

Asociați, cu cote egale, sunt Anca Silvia Guci și George Guci, cu o cotă parte de 50% fiecare. Cei doi sunt și administratori.
Conform termene.ro, pe anul 2022 a raportat 1,3 milioane lei, un profit de 125.842 lei și un număr de 6 salariați
Anca Silvia Guci apare și în firma Tamira Plus SRL, iar George Guci apare în firmele Mazuria SRL și Tamira Plus SRL.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Citește și:

Imobiliare Constanța: Familia Guci, o nouă investiție în municipiu! Certificat de urbanism, emis de primărie
 

O firmă din Dâmbovița vrea să înființeze o unitate eoliană în satul Siriu, comuna Crucea, județul Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii