Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:03 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O firmă din Dâmbovița vrea să înființeze o unitate eoliană în satul Siriu, comuna Crucea, județul Constanța

ro

23 Feb, 2024 11:09 584 Marime text
  • Firma Alcos Bioprod SRL solicitat de la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța, emiterea acordului de mediu pentru înființarea unei unități de producere energie din surse regenerabile (eoliană).
  • Alcos Bioprod SRL este deținută de Andrei Apetrei și Adnana-Andreea Mihai.

Alcos Bioprod SRL prin reprezentant Andrei Apetrei intenționează să înființeze o unitatea de producere energie din surse regenerabile (eoliană), motiv pentru care a solicitat de la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța, emiterea acordului de mediu.

Ulterior, Agenția pentru Protecția Mediului Constanța a anunțat publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: „Înfiintare unitate producere energie din surse regenerabile(eoliană)“. Unitatea eoliană va fi amplasată în comuna Crucea, sat Siriu, județul Constanța.

Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului din municipiul Constanta, strada Unirii, nr. 23, judetul Constanta şi la sediul titularului Alcos Bioprod SRL prin reprezentant Andrei Apetrei, cu adresa în comuna Crevedia, sat Samurcasi, strada Traian Lalescu nr. 249, județul Dâmbovița.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța.
 

Despre Alcos Bioprod SRL



Înființată în anul 2016, firma are sediul social pe strada Traian Lalescu, nr. 249 strada Samurcași, județul Dâmbovița și se ocupă de cultivarea altor plante permanente. Asociații firmei sunt Alexandru Adrian Apetrei și Adnana-Andreea Mihai, fiecare cu câte 50% din capitalul social. Administratorii firmei sunt Apetrei I.Lorica (Tabusca) și Alexandru Adrian Apetrei.

Potrivit termene.ro, Apetrei I.Lorica (Tabusca) mai este asociată în 100 Lovi SRL, Quantum Consulting & Management SRL, High House Development SRL, Queen Consulting & Management SRL. În anul fiscal 2022, firma a avut 5 salariați, a declarat o cifră de afaceri netă de 2.233.775 lei și un profit de 273.775 lei.     


PRECIZĂRI

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:


Medicul Dan Mugurel Raica modifică spitalul privat din Eforie Sud, județul Constanța. Unitatea sanitară oferă servicii de recuperare medicală

O firmă care a câștigat mai multe contracte cu instituțiile publice construiește pe Șoseaua Mangaliei din Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii