Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:27 21 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

APM Constanța, răspuns pozitiv Casa de Asigurari a Avocaților din România investește în orașul Techirghiol

ro

03 May, 2024 10:36 625 Marime text
  • Proiectul „Extindere rețele de apă și canalizare menajeră, branșament apă și racord canalizare menajeră“ a fost depus la APM Constanța de Casa de Asigurări a Avocaților din România.
  • Proiectul va fi amplasat în județul Constanța, orașul Techirghiol, strada Gheorghe Asachi, nr. 48.
 
Casa de Asigurări a Avocaților din România a solicitat de la APM Constanța efectuarea evăluarii impactului asupra mediului pentru proiectul care prevede extindera rețelei de apă și canalizare menajeră pe strada Gheorghe Asachi, nr. 48 din orașul Techirghiol.
 
Autoritatea competentă pentru protecţia mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare nu este necesară efectuarea evaluarii impactului asupra mediului, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul: „Extindere rețele de apă și canalizare menajeră, branșament apă și racord canalizare menajeră“,  propus a fi amplasat în județul Constanța, orașul Techirghiol, strada Gheorghe Asachi, nr. 48.
 
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Constanța, strada Unirii nr. 23, în zilele de luni - joi, între orele 8.00-16.30, vineri, între orele 8.00-14.00. Comentariile, observaţiile și propunerile publicului interesat se pot înainta până la data de 04.05.2024.

Casa de Asigurări a Avocaților din România va ridica un nou sanatoriu cu 300 paturi, la Techirghiol, deoarece, potrivit acestora, în momentul de față cererea este mare, cu mult peste capacitatea de tratament actuală.

Investitorii au depus la APM Constanța memoriuul tehnic al poiectului „Plan Urbanistic Zonal – Construire centru de sănătate S+D+P+10E, situat în oraș Techirghiol, jud. Constanța, strada Gheorghe Asachi, nr.48.”.

Amplasamentul este favorabil, situat în partea de sud a zonei de proximitate a falezei centrale a lacului Techirghiol, într-o zonă predominant neconstruită ce urmează a fi parcelată și urbanizată.

Pe terenul care a generat PUZ-ul se doreşte crearea unui obiect de arhitectură cu destinatie mixtă corelată cu cea generală a zonei, un centru de sanatate cuplat cu functiune turistica, având regimul de înălțime S+D+P+10E, situat la aproximativ 150 m de Lacul Techirghiol. Terenul în suprafață de 20076 mp este teren liber de construcții și neimprejmuit.

 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Citește și:

   
Casa de Asigurări a Avocaților din România ridică un centru de sănătate de 10 etaje, la Techirghiol

Imobiliare Constanța: Casa de Asigurări a Avocaților din România vrea să construiască un centru de sănătate la Techirghiol
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii