Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:15 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotoreportaj Slalom printre buruieni pe străzile din Constanța

ro

27 Sep, 2021 15:24 3171 Marime text
  • Să fii pieton în municipiul Constanța pare să devină pe zi ce trece o aventură.

Pe lângă faptul că pietonii se strecoară cu greu în anumite zone printre mașinile parcate pe trotuar, acum trebuie să facă slalom și printre buruienile crescute pe trotuar pe străzile din cartiere.

Un astfel de loc se poate observa la intersecția străzilor Trandafirului cu Răsuri din municipiul Constanța unde buruienile au acoperit tot trotuarul din zonă.

Pietonii nu au absolut nico șansă să treacă pe trotuar fiind nevoiți să circule pe șosea și să se ferească din calea autoturismelor.

Reprezentanții Primăriei Municipiului Constanța au declarat pentru ZIUA de Constanța că, se vor face verificări în zona indicată și dacă se stabilește că este pe domeniul public se vor demara activitățile de salubrizare, iar dacă e domeniul privat poliția va înștiința proprietarul.
 

Este și parte din trotuar. O să vorbesc cu colegii să meargă să curețe partea de trotuar, cu toate că fiind în dreptul curții cuiva, ar trebui să își îngrijească trotuarul din fața casei. Nu vine primăria să îți facă ție curățenie în fața curții. Mi se pare aberant. Ce putem face noi în cazul în care curteea pare a fi abandonată. Puten să îi cerem proprietarului să igienizeze zona. Nu știu cum arată în momentul de față acolo ca să pot să mă pronunț, a declarat pentru ZIUA de Constanța Ionela Barboi de la biroul de presă al Primăriei Constanța.












 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii