Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:37 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotoreportaj O incursiune în frumusețea naturii. Luna mai în Rezervația Biosferei Delta Dunării (FOTO+VIDEO)

ro

26 May, 2024 09:34 895 Marime text
În fiecare an, luna mai aduce cu sine o explozie de viață și culoare în inima Rezervației Biosferei Delta Dunării, unul dintre cele mai spectaculoase și bogate ecosisteme din Europa. În acest an, natura și biodiversitatea Deltei Dunării își dezvăluie din nou frumusețea într-un spectacol de neuitat, atrăgând iubitorii de natură și aventură din întreaga lume.

Cu sosirea primăverii, Delta Dunării se transformă într-un paradis al păsărilor, oferind oportunități de observare a unei varietăți impresionante de specii.  


Pentru cei pasionați de natură și aventură, luna mai este momentul ideal pentru a explora. Vizitatorii au ocazia să descopere peisaje unice, și să se bucure de liniștea și frumusețea acestui mediu natural remarcabil.

Așadar, în luna mai, cei care iubesc natura sunt invitați să descopere și să se bucure de splendoarea Rezervației Biosferei Delta Dunării, un loc unde viața sălbatică și peisajele pitorești creează o experiență memorabilă pentru toți cei care îndrăgesc frumusețea și diversitatea lumii naturale.


Citește și:

Fotoreportaj ConstanțaSpectacol de excepție al lebedelor pe Lacul Neptun (FOTO+VIDEO)



foto: Facebook/ ARBDD 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii