Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:01 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotoreportaj Imagini emoţionante la ceremonia de plecare în Afganistan din Piaţa Ovidiu. Dragoste, familie şi lacrimi, la pachet

ro

26 Jul, 2016 00:00 5821 Marime text


Momente emoţionante, ieri, în Piaţa Ovidiu, din Constanţa, unde 420 de militari constănţeni şi-au luat la revedere de la rude, familie şi prieteni. Cei peste 400 de „Rechini Albi“ vor pleca în câteva zile în teatrul de operaţii din Afganistan.
 
Momentul cel mai emoţionant al zilei de ieri a fost cel în care militarii şi-au luat rămas-bun de la familiile lor, s-au îmbrăţişat şi au imortalizat momentul în fotografii, alături de cei dragi. Copiii au fost numai un zâmbet când şi-au văzut taţii, îmbrăcaţi cu ţinuta militară şi cu arma la piept defilând în aplauzele tuturor celor prezenţi.
 
Iubitele, iubiţii, soţii sau soţiile, în schimb, au realizat că sunt cu un pas mai aproape de ziua primului zbor din august spre Afganistan. Pentru câteva zeci de minute au uitat, însă, şi s-au bucurat de prezenţa celor dragi.


 
Batalionul 341 Infanterie Protecţia Forţei „Rechinii Albi“ vor pleca în Afganistan pentru o misiune de şase luni în teatrul de operaţii din Afganistan. Timp de patru luni, militarii s-au antrenat intens pentru misiunea NATO „Resolute Support“, ce asigură protecţia forţei bazei militare din Kandahar, dar şi consilierea forţelor de securitate afgane.
 
În galeria foto ataşată puteţi observa emoţiile puternice surprinse în imagini.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii