Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:14 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

FOTOREPORTAJ Cum arată strada Ștefan cel Mare din Constanța la câteva zile după ce a fost scos pavajul recent instalat (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

14 May, 2023 14:25 3742 Marime text


Zilele trecute în mediul online au apărut mai multe fotografii din care se putea observa că pavajul recent instalat pe strada Ștefan cel Mare din Constanța este scos. 

După mai multe comentarii care taxau autoritățile pentru lentoarea cu care se desfășoară lucrările pe strada Ștefan cel Mare, care  aculminat cu demontarea dalelor, primarul municipiului Constanța a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care recunoștea faptul că se reface pavajul, dar sublinia faptul că totul se face pe cheltuiala constructorului. 
 

„Da, refacem pavajul pe Ștefan cel Mare.
Nu, nu plătim nimic în plus
Am cerut constructorului să refacă pavajul de granit de pe Ștefan cel Mare, pentru că altfel nu îi vom recepționa lucrarea, iar acesta a început deja intervenția.
Decizia am luat-o acum, pentru că a fost nevoie de timp în care să observăm comportamentul la utilizare al pavajului.
Foarte important de reținut este faptul că intervenția suplimentară este făcută pe cheltuiala constructorului. Constanța nu va cheltui niciun ban de la buget pentru acest lucru. Reamintesc faptul că întreg proiectul de pe Ștefan cel Mare este realizat cu fonduri europene.
Numai cine nu muncește nu greșeste, mai important este să nu persistăm în greșeală. Aveți încredere, va fi mai bine“ - este mesajul postat de Vergil Chițac pe pagina sa de Facebook..

Ulterior a fost făcută publică informația conform căreia lucrările de refacere a terasamentelor și trotuarelor din centrul municipiului Constanța (Ștefan cel Mare, Ferdinand și Mihai Viteazu) vor fi realizate de Mooz Services SRL, controlată de Viorel Cristian Farcaș, fost director la Confort Urban, societatea Consiliului Local Constanța. 

Astăzi, 14 mai 2023, după prânz nu se afla niciun muncitor pe strada Ștefan cel Mare, cu toate că autoritățile susțin că în câteva luni lucrările vor fi gata în zonă. 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii