Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:23 27 05 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fotoreportaj Au început lucrările la spitalul militar mobil de pe stadionul Portul din Constanţa. Aici vor fi trataţi pacienţii infectaţi cu COVID-19 (galerie foto)

ro

27 Mar, 2020 10:52 3727 Marime text
Lucările la spitalul militar mobil, unde vor fi trataţi pacienţii care prezintă cazuri uşoare şi medii de infectare cu COVID-19, au început deja. Spitalul va amplasat pe stadionul Portul din municipiul Constanţa.
 
"În urma consultărilor, specialiştii MApN au luat decizia ca acesta să fie ridicat pe stadionul Portul Constanţa. Unitatea temporară va fi dotată cu un aparat Real Time PCR, pentru a efectua testări pacienţilor. De altfel, este important de precizat că unitatea mobilă va funcţiona cu monospecializare, fiind dedicată tratării cazurilor de coronavirus”, a declarat, acum câteva zile, prefectul judeţului Constanţa.
 
El a precizat că medici şi personal medical militar vor fi detaşaţi pentru funcţionarea acestui spital, care va reduce din presiunea exercitată pe Spitalul Clinic de Boli Infecţioase.
 
Medici şi personal medical militar vor fi detaşaţi pentru funcţionarea acestui spital, menit să reducă din presiunea exercitată pe Spitalul de Boli Infecţioase. Geniştii şi topografii din MApN au inspectat deja locul desemnat pentru amplasare.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii