Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:52 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zi importantă pentru şeful CJC! Azi s-ar putea întoarce la Consiliul Judeţean (rechizitorii)

ro

25 Sep, 2015 00:00 1060 Marime text
Zi importantă pentru Nicuşor Daniel Constantinescu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa! Azi, magistraţii Curţii de Apel Constanţa i-ar putea ridica măsura preventivă a controlului judiciar sub care este judecat atât în dosarul privind presupusa subfinanţare a Centrului Militar Zonal, cât şi în cel referitor la fundaţiile Fantasio şi Thalia.
 
Amintim că, pe durata controlului judiciar, Nicuşor Daniel Constantinescu este obligat să se prezinte la organul de urmărire penală, la judecătorul de cameră preliminară sau la instanţa de judecată ori de câte ori este chemat, să informeze de îndată judecătorul de cameră preliminară sau instanţa de judecată cu privire la schimbarea locuinţei, să se prezinte la organul de poliţie desemnat cu supravegherea conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de câte ori este chemat şi să nu depăşească limita teritorială a României. Mai mult decât atât, Constantinescu nu are voie să exercite funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa.
 
În dosarul CMZ, şeful CJC este judecat singur, însă în cauza fundaţiilor, Nicuşor Constantinescu a fost deferit Justiţiei alături de Cristian Bogdan Zgabercea, fost consilier al preşedintelui CJC şi producător general al TVR, de Carmen Florentina Oproiu, director al Direcţiei Coordonare Instituţii Subordonate din cadrul CJC, şi de Marcel Brâncoveanu Părău, reprezentant al Fundaţiei Culturale Thalia.
 
Tot azi, la Tribunalul Bucureşti va avea loc un nou termen în dosarul în care Nicuşor Daniel Constantinescu a fost trimis în judecată alături de Adrian George Gâmbuţeanu, fostul director general al Regiei Autonome Judeţene de Drumuri şi Poduri Constanţa.
 
Rechizitoriu
Trimitere în judecată Nicuşor Daniel Constantinescu (abuz în serviciu) - DNA Constanţa

 
Rechizitoriu
Trimitere în judecată Nicuşor Constantinescu, Cristian Zgabercea, Fundaţia Fantasio şi Fundaţia Thalia (document)

 
Rechizitoriu
Trimitere în judecată Nicuşor Daniel Constantinescu / Adrian George Gâmbuţeanu - DNA Bucureşti (partea 1)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii