Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:58 21 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Weekend încărcat pentru polițiștii constănțeni Maraton de șoferi depistați în stare de ebrietate la volan

ro

21 Jun, 2020 14:20 1576 Marime text
  • În ultimul weekend, polițiștii constănțeni au depistat mai mulți șoferi în stare de ebrietate, pe șoselele din județ
La data de 19 iunie a.c., în jurul orei 19.10, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 47 de ani, care a condus un autoturism pe strada Venus din satul Ciocârlia de Sus, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 19 iunie a.c., în jurul orei 21.40, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 28 de ani, care a condus un autoturism pe raza comunei Ion Corvin, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 20 iunie a.c., în jurul orei 07.40, polițiști din cadrul Biroului Rutier Mangalia au identificat un tânăr, de 20 de ani, care a condus un autoturism pe DN 39, în direcția 2 Mai, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 20 iunie a.c., în jurul orei 23.40, polițiști din cadrul Poliției orașului Cernavodă au identificat un bărbat, de 41 de ani, care a condus un autoturism pe strada Gării din Cernavodă, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.
Cu ocazia verificărilor, polițiștii au stabilit că acesta nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule iar autoturismul în cauză avea montate plăcuțe cu numere de înmatriculare false.
În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 21 iunie a.c., în jurul orei 01.20, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 54 de ani, care a condus un autoturism pe raza comunei Cobadin, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 21 iunie a.c., în jurul orei 01.30, polițiști din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar au identificat un bărbat, de 42 de ani, care a condus un autoturism pe raza comunei Topraisar în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 21 iunie a.c., în jurul orei 01.40, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un tânăr, de 20 de ani, care a condus un autoturism pe strada Belșugului din comuna Băneasa, în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive. În urma testării cu aparatul DrugTest, rezultatul a fost pozitiv pentru cannabis.
 
La data de 21 iunie a.c., în jurul orei 02.10, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 37 de ani, care a condus un autoturism pe raza comunei Cobadin în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 21 iunie a.c., în jurul orei 02.30, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 32 de ani, care a condus un autoturism pe raza municipiului Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.
În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 21 iunie a.c., în jurul orei 04.40, polițiști din cadrul Biroului Rutier Mangalia au identificat un bărbat, de 24 de ani, care a condus un autoturism pe DN 39 - 2 Mai, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și fiind sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
În cauze, au fost întocmite dosare de cercetare penală.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii