Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:06 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Victor Ponta, premierul României, şi ministrul Mediului, amendaţi la Constanţa cu 20% din salariul minim brut pe economie

ro

08 Jul, 2015 00:00 2326 Marime text
Victor Viorel Ponta, prim-ministrul României şi lider al Partidului Social Democrat (PSD), şi Graţiela Gavrilescu, ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor din partea Alianţei Liberalilor şi Democraţilor (ALDE), au fost amendaţi de Curtea de Apel Constanţa.
 
Judecătorul Moga Revi, din Secţia a II-a civilă, de contencios administrativ şi fiscal, le-a aplicat celor doi o amendă de 20% din salariul minim brut pe economie pe zi întârziere de la data comunicării prezentei decizii şi până la data executării (pentru fiecare). Mai mult decât atât, instanţa i-a obligat atât pe Victor Ponta, cât şi pe Graţiela Gavrilescu, către o societate comercială din Constanţa - reclamant în prezenta cauză -, la plata penalităţii de 100 lei/zi întârziere pentru fiecare de la data comunicării prezentei decizii şi până la data executării. Conform portalului instanţelor de judecată, dosarul a fost înregistrat pe rolul Curţii de Apel Constanţa la data de 9 decembrie 2014 şi a avut ca obiect „amendă pentru neexecutarea hotărârii judecătoreşti“.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii