Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:18 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Victima politistului Faraon ar fi implinit 22 de ani Aniversare in mormant

ro

10 Jun, 2010 03:14 2218 Marime text
cap_2.jpgAndrei Ion Bogdan, victima poliţistului de frontieră Florian Faraon, trebuia să-şi aniverseze pe 12 iunie ziua de naştere.

Dacă nu ar fi fost luat aşa devreme de lângă familie şi prieteni, Andrei ar fi împlinit sâmbătă 22 de ani.

Impresionată de tragedia tânărului, Diana, una din prietenele sale ne-a trimis următorul epitaf: „Uneori viaţa e de neînţeles / Ea nu iartă... iar tu nu ai de ales... / Este ultimul tău drum, te-am pierdut".

Duminică după-amiază, tânărul care a decedat în urma accidentului produs pe 23 mai, în zona Eden din Constanţa, a fost condus de rude şi de prieteni pe ultimul drum.

Andrei Ion Bogdan, a fost înmormântat în Cimitirul Municipal din Constanţa, unde i-au fost alături prietenii şi familia, îndureraţi de pierderea suferită. Pe unele dintre maşinile din care a fost compus convoiul care a oprit în faţa cimitirului se afla poza lui Andrei, John, cum îi spuneau prietenii, într-o postură veselă şi optimistă. De asemenea, prieteni buni ai acestuia au purtat tricouri negre pe care era imprimată aceeaşi poză, care le amintea exact cum era prietenul lor drag. Tânărul a fost salvamar în sezonul 2009 şi lucra pe plaja de la intrare în staţiunea Mamaia.

Amintim că Andrei Ion Bogdan trecea strada printr-un loc nepermis şi a fost lovit de către poliţistul de frontieră Florian Faraon, în vârstă de 32 de ani, care circula regulamentar pe strada Soveja. După producerea incidentului, şoferul a fugit de la locul faptei, însă a fost prins a doua zi.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii