Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:26 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Victima etnobotanicelor (video)

ro

09 Nov, 2010 00:00 2161 Marime text
politist_batut.jpgReacţie surprinzătoare şi extrem de violentă din partea unui tînăr constănţean care s-a năpustit asupra unui poliţist. Omul legii il însoţea la spital, unde medicii urmau să-i stabilileasca alcoolemia, după ce bărbatul a fost implicat într-o tamponare, dar a plecat de la locul accidentului.

În loc de alcool însă, doctorii au stabilit că tînărul consumase substanţe etnobotanice. Tanarul astepta la semafor cand la un moment dat a luat piciorul de pe ambreaj si din neatentie a lovit un autoturism aflat in fata lui. Speriat, probabil a abandonat masina în intersecţia din zona Trocadero si a plecat pe jos. A fost insa găsit de politisti cateva minute mai tarziu. A refuzat sa sufle in etilotest asa ca a fost dus la spital pentru recoltarea de probe de sînge. Aici tanarul si-a iesit din fire si si-a varsat nervii pe oamenii legii care-l insoţeau. Bărbatul a fost potolit de echipele de paza ale spitalului si apoi incatusat. După câteva ore de la incident, insa nu şi-a mai amintit nimic din ceea ce a facut.

Pana la urma medicii au reusit să preleveze de la tînăr atat probe de sange cat si de urina. Aşa au aflat că reacţia violentă a fost cauzată de consumul plantelor etnobotanice. Acum cazul a fost preluat de procurosii parchetului de pe langa tribunalul Constanta. Tanarul s-a ales cu dosar penal si va fi cercetat pentru ultraj contra bunelor moravuri si consum de substante ilegale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Vox Dei 10 Nov, 2010 14:44 Pai probabil s-a gandit ca il fac aia de marfa cand ii recolteaza sange . din mephedrona pe care a amancat-o nu vroia sa dea si la asistente ... Esti prajit rau de tot amice ..