Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:15 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vezi cine au fost colegii preşedintelui Promoţia Traian Băsescu reunită la Academia Navală

ro

27 Aug, 2011 00:00 8199 Marime text
02-Basescu.jpgReunire de gradul zero la Academia Navală. Preşedintele Traian Băsescu se întâlneşte, astăzi, cu foştii săi colegi de facultate, cu ocazia împlinirii a 35 de ani de la încheierea studiilor.

Ceremonia se va desfăşura la Academia Navală Mircea cel Bătrân în această dimineaţă, începând cu ora 10.00, urmând ca, seara, foştii absolvenţi să participe la petrecerea preşedintelui, la vila de protocol de la Neptun. Nu mai puţin de 71 de absolvenţi ai promoţiei 1976 a Facultăţii de Marină Civilă, specializarea Navigaţie şi Transport Maritim sunt aşteptaţi să participe la reuniunea de astăzi. După cum menţionam în ediţiile anterioare, în anul 1976 au absolvit Institutul de Marină „Mircea cel Bătrân" 214 studenţi, printre aceştia numărându-se şi actualul preşedinte al României, Traian Băsescu, care a terminat Facultatea de Navigaţie, Secţia Civilă Transport Maritim. Printre foştii colegi de promoţie ai lui Băsescu se numără fostul şef al Statului Major al Forţelor Navale, viceamiralul cu trei stele Dorin Dănilă, fostul şef al Comandamentului Flotei, Mircea Rusmănică, dar şi actualul şef al Autorităţii Navale Române, Paul Brânză. De asemenea, preşedintele României a fost coleg de promoţie şi cu Gheorghe Bamboi, Constantin Şuteu - şeful Agenţiei Romtrans, Vasile Virgil Brudaru, Costel Iotov, Doru Alexe, Cătălin Nicolae Andreescu, Sorin Balaş, Victor Barbu, dar şi cu Gheorghe Horj - Lupu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • niculae alin 13 Sep, 2016 00:52 eu nu m-am reunit cu colegii de generala nici dupa 15 ani si nici cu colegii din colegiul national de 11 ani si basescu s-a reunit dupa 35 de ani!ma mir cum de nu a uitat si cum ii cheama pe colegii lui!!
  • Fabio 27 Aug, 2011 12:01 Se duce Chiorul sa mai bea cate ceva, doar asa mai reuseste sa faca "bai de multime", ca la Ziua Marinei, nu a avut curaj. Gaseste astfel de prilejuri. Sper sa nu mai prinda aniversarea de 40 ani !!!
  • dna 27 Aug, 2011 09:48 verificati afacerile ilegale ale prefectului palaz cu terenuri impreuna cu un francez lacroust jean marc cu firma intr o casuta postala care cu constantin craciun au luat in fals banii apia au semnat ptr morti-romete marcel,cheptanemcraiu etc-au lucrat la topraisar 150 ha la albesti limanu ciocirlia etc-politia si parchet ii protejeaza
  • BoKuletul de serviciu 27 Aug, 2011 06:57 Le doresc "Vant din prova"!!La intrunire,binenteles ca sunt invitati =lingaii=.