Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:33 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vandalizarea MAZ-urilor continua (galerie foto)

ro

25 Mar, 2009 02:30 1712 Marime text
vandalizare_RATC.jpgLuni seară, în jurul orei 19.30, Marian Olteanu, din Mangalia, un tânăr în vârstă de 25 de ani, aflat în stare de ebrietate, a spart geamul unui autobuz RATC. Acestuia i s-a întocmit dosar penal, prejudiciile ridicându-se la aproape 500 de lei.

grafiti_RATC.jpg Incidentul s-a petrecut la capătul liniilor de la Gară, cu un autobuz 43 Careffour. Potrivit relatărilor şefului Birou Corp Control RATC Constanţa, Marin Cornel, tânărul aflat în stare de ebrietate, împreună cu mama sa, a încercat să oprească autobuzul plecat din staţie. „Tânărul a bătut în geamul autobuzului, şoferul a oprit, l-a întrebat ce vrea, iar la momentul în care acesta a urcat din nou la volan, tânărul a luat o sticlă de bere şi a spart geamul din lateral spate", a  precizat Marin. În urma incidentului, acesta a fost condus la Secţia de Poliţie nr. 3 şi i s-a întocmit dosar penal. Ieri dimineaţă, reprezentanţii RATC au depus şi o plângere împotriva vandalizatorului, în vederea recuperării prejudiciului de aproape 500 de lei.
Şeful Biroului Corp Control al RATC a mai a declarat că înscrisurile cu grafitti din autobuzele noi din parcul auto al RATC nu au încetat. „În urmă cu două săptămâni, am descoperit că un autobuz al nostru era plin de garfitti". Nu este prima dată de la reînoirea parcului auto RATC când au loc incidente de acest gen. În decembrie anul trecut, alte patru autobuze marca MAZ, aparţinând RATC, au fost vandalizate de călători, pagubele ridicându-se atunci la peste 500 de euro.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii