Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:20 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Scene șocante în Vama Veche - Tineri, căutați de poliție, după ce ar fi lovit mai multe persoane (VIDEO)

ro

02 May, 2024 13:15 3765 Marime text
 Sursa foto: TikTok/miha_mihaela301


Imagini cutremurătoare au apărut pe o rețea de socializare cu niște tineri care ar fi sărit la bătaie, lovind mai multe persoane. Conform utilizatorului care a publicat materialul video, totul s-a petrecut în Vama Veche, la o oră târzie din noapte.

În imagini, aceștia par că-și pune victimele la pământ cu o armă albă. După ce au aplicat loviturile, tinerii au fugit în mulțime. Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Constanța anunță că polițiștii s-au autosesizat și că îi caută pe cei implicați în scandal.
 
Oficial de la IPJ Constanța
 
„Ca urmare a imaginilor apărute în spațiul public, privind mai mulți tineri care s-ar fi agresat fizic reciproc în stațiunea Vama Veche, Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța este abilitat să comunice umrătoarele:
 
În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și încăierare.
 
Cercetările continuă în vederea identificării persoanelor implicate și luării măsurilor legale ce se impun”, se arată în comunicatul poliției.


Citește și

IPJ Constanța Scandal în seara de Florii – bătaie și amenințări cu cuțitul, după mai multe pahare de alcool
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii