Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:38 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bătaie între doi elevi la o școală din Galați. Ce spun polițiștii

ro

20 Oct, 2023 18:16 859 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
  • ​La data de 20 octombrie 2023, ora 16.20, polițiștii Biroului Siguranță Școlară Galați au fost sesizați telefonic de către directorul unei instituții de învățământ din municipiu despre faptul că, în cursul zilei de astăzi, în jurul orei 14.00, în curtea unității de învățământ, un elev ar fi fost agresat fizic de către un coleg de școală. 

La data de 20 octombrie 2023, ora 16.20, polițiștii Biroului Siguranță Școlară Galați au fost sesizați telefonic de către directorul unei instituții de învățământ din municipiu despre faptul că, în cursul zilei de astăzi, în jurul orei 14.00, în curtea unității de învățământ, un elev ar fi fost agresat fizic de către un coleg de școală, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Galați. 

Astfel, din cercetări a reieșit că, un minor, de 13 ani, elev în clasa a V-a, l-ar fi lovit cu pumnul în zona capului pe un altul, de 14 ani, elev în clasa a VI-a. 

În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, faptă prevăzută și pedepsită de art. 193 alin. 1 C.p., cercetările urmând a fi continuate de către polițiștii Biroului Siguranță Școlară Galați, a încheiat sursa citată.


Citește și:
IPJ Tulcea recrutează candidați pentru concursul de admitere la instituțiile de învățământ postliceal
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii