Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:17 22 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ursoi va fi înmormântat azi în Cimitirul Central

ro

23 Sep, 2016 00:00 4473 Marime text
Marius Iulian Ursoi, fost campion mondial de kick-boxing, găsit mort în curtea casei sale din Eforie Nord, va fi înmormântat azi în Cimitirul Central, în jurul prânzului.
 
Iulian Marius Ursoi a început să practice karate la începutul anilor '90, la Constanţa. A fost multiplu campion naţional, iar în 1997, în Thailanda, a devenit campion mondial la Muay Thai. S-a retras din activitatea de sportiv în anul 2000.
 
În trecut temut apropiat al fraţilor Vasea, care obişnuiau să facă legea pe străzile Constanţei, Marius Ursoi se afla sub imperiul unor măsuri preventive, în urma plângerilor formulate de concubina sa împotriva lui, femeia acuzându-l de repetate agresiuni fizice.
 
Ursoi a fost găsit mort (spânzurat) în curtea casei sale din Eforie Nord, în seara zilei de 20 septembrie. Pe data de 21 septembrie, Tribunalul Constanţa a menţinut decizia Judecătoriei Constanţa, din 16 septembrie, când i-a fost înlocuită măsura controlului judiciar cu cea a arestului preventiv, pe o perioadă de 30 zile.
 
Altfel spus, Iulian Marius Ursoi ar fi trebuit, pe data de 21 septembrie, să fie arestat preventiv în dosarul în care este cercetat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa pentru lovire sau alte violenţe, ameninţare, hărţuire, influenţarea declaraţiilor şi nerespectarea hotărârilor judecătoreşti.
 
Din probele administrate până în acest moment, procurorii arată că, „în perioada august-septembrie 2016, inculpatul Ursoi Marius Iulian a exercitat acte de violenţă asupra persoanei vătămate J.A.V., lovind-o cu pumnii şi picioarele, a ameninţat-o în mod repetat, atât direct, cât şi prin intermediari, cu acte de violenţă pe aceeaşi persoană vătămată, a exercitat acte de constrângere a persoanei vătămate să-şi retragă plângerea depusă împotriva inculpatului şi a încălcat ordinul de protecţie pe care persoana vătămată îl obţinuse împotriva sa, printr-o hotărâre judecătorească“.
 
„La data de 2.09.2016, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a formulat propunere de arestare preventivă a inculpatului, propunere ce a fost respinsă, fiind luată măsura controlului judiciar. Printre obligaţiile impuse inculpatului Ursoi Marius Iulian era aceea de a nu se apropia de persoana vătămată J.A.V. Pe parcursul cercetărilor, la data de 14.09.2016, inculpatul a încălcat, cu rea-credinţă, atât măsura de protecţie a numitei J.A.V. impusă prin ordinul de protecţie, dar şi obligaţia de a nu se apropia de persoana vătămată, aşa cum era impusă prin măsura controlului judiciar. Mai mult decât atât, deşi inculpatul avea un traseu anume stabilit de a se deplasa între localitatea de domiciliu şi sediul organelor judiciare, acesta s-a abătut, cu rea-credinţă, de la traseul stabilit de organele judiciare, deplasându-se la locul de muncă al persoanei vătămate“, conform magistraţilor. 

Citeşte şi 

Controversata sinucidere care a şocat Constanţa
Marius Iulian Ursoi - povestea adevărată, cu bune şi cu rele (galerie foto + video)


UPDATE 7. A ajuns maşina mortuară
Marius Ursoi s-a spânzurat! Imagini de la casa lui din Eforie Nord! (galerie foto+video)

Ti-a placut articolul?

Comentarii