Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:43 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE - Mașina s-a făcut praf, șoferul a scăpat ca prin minune Accident feroviar în Portul Constanța. Auto lovit de tren. O victimă. A intervine Descarcerarea (galerie foto)

ro

10 Jul, 2020 04:58 3970 Marime text
  • Accident feroviar în Dana 54 a Portului Constanța
 
Un grav accident feroviar a fost anunțat, în urmă cu câteva minute, la Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Constanța.
 
Potrivit apelantului evenimentul a avut loc în Dana 54 a Portului Nou Constanța.

Acesta a mai anunțat, la dispecerat, că un tren a lovit o mașină în urmă accidentului rezultând o victimă, conștientă, încarcerată.

UPDATE:

Conform declarațiilor medicului Claudia Diana Tatarici, purtătorul de cuvânt al Serviciului Județean de Ambulanță Constanța, la eveniment a intervenit un echipaj SMURD C.

UPDATE 2:

Anca Chiriță, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea, a precizat că „la accidentul din această dimineață în care au fost implicate un autoturism și o garnitură de tren au acționat o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanta terapie intensivă mobilă smurd C. La fața locului colegii au găsit un bărbat încarcerat. S-a extras persoana, a fost evaluată medical la fata locului, acesta a refuzat transportul la spital“

UPDATE 3:

Andreea Iliescu,
purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța, a menționat că „a fost vorba despre o tamponare, unde un autoturism a fost acroșat de o garnitură de tren pe fondul neatenției.“

 
Sursa foto: Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii