Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:42 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei puncte de lucru ale societăţii Ameropa Grains SA au fost închise

ro

15 Oct, 2018 00:00 3430 Marime text
Consiliul de Administraţie al Ameropa Grains SA, cu sediul social în Constanţa, având domiciliul fiscal în incinta Port - Dana nr. 54, a luat, pe data de 10 septembrie, mai multe hotărâri.
 
Astfel, s-a decis deschiderea unui nou punct de lucru al societăţii: silozul Săruleşti, situat în satul Săruleşti-Gară, comuna Săruleşti, judeţul Călăraşi. La acest punct de lucru, societatea va desfăşura activităţi de comerţ cu ridicata al cerealelor, al seminţelor, al furajelor şi al tutunului neprelucrat; manipulări; depozitări; comerţ cu ridicata al produselor chimice; activităţi auxiliare pentru producţia vegetală; colectarea deşeurilor nepericuloase; colectarea deşeurilor periculoase.
 
O altă decizie se referă la închiderea a trei puncte lucru ale societăţii: siloz Băneasa, situat în oraşul Băneasa; depozit Topalu, situat în comuna Topalu, brutăria Tortoman, situată în comuna Tortoman. Mihaela Fraga Duţu a fost împuternicită să ducă la îndeplinire toate formalităţile referitoare la publicitatea şi înregistrarea la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Constanţa şi la orice autoritate competentă a prezentei decizii luate de Consiliul de Administraţie al societăţii, precum şi să modifice şi să corecteze prezenta decizie, dacă va fi necesar.
 

Despre Ameropa Grains SA

 
Ameropa Grains SA a fost înfiinţată în anul 1996 şi are sediul social în Constanţa. Are un capital social subscris de 20.092.272,5 lei, 8.036.906 acţiuni, fiecare având o valoare de 2,5 lei. Asociaţii firmei sunt SC Ameropa Holding AG Binningen Che, cu sediul în Elveţia, având o cotă de participare la beneficii şi pierderi de 99,9999%, şi Andrew Henry Zivy, din Elveţia, cu o cotă de 0,0001%. Administratori sunt: Lucas Miescher, membru în Consiliul de Administraţie, Jung Jens Oliver, Sophie Cecile Martin, Kadanik Jan, preşedintele CA, Constantin Vasile, director general, şi Mihai-Daniel Aniţei.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii