Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:24 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decizie importantă la Ameropa Grains SA! Cine îl va înlocui pe Mihai Panait în funcția de director general

ro

11 Jan, 2022 00:00 4269 Marime text
  • Mihai Panait nu mai este director la Ameropa Grains
  • Cristian Moldovan îl va înlocui
 
Membrii Consiliului de Administraţie al Ameropa Grains - S.A., o societate cu sediul social în Constanţa, Incinta Port Constanţa, Dana 54, reuniţi în cadrul şedinţei CA, au decis să adopte o hotărâre nouă.
 
Prezenta hotărâre a fost adoptată prin votul favorabil exprimat de toţi cei 3 membri CA, după cum urmează: Dujardin William Yves Marie, cetăţean francez, membru şi preşedinte al CA; Anitei Mihai-Daniel, cetăţean român, membru al CA, şi Bogaert Laurent Marie P., cetăţean belgian, membru al CA.
 
Preşedintele şedinţei a fost William Dujardin, în calitate de Preşedinte al CA. Secretarul de şedinţă desemnat a fost Mihai-Daniel Anitei.
 
S-a ținut cont de notificarea din data de 07.12.2021 de denunţare unilaterală („Notificarea de Denunţare“) de către Societate a contractului de management încheiat la 26.10.2020 între Societate şi Mihai Panait în calitate de director general al Societăţii, aşa cum acesta a fost modificat până la data prezentei („Contractul de Management“) și au fost luate mai multe decizii:
 
„Hotărârea nr. 1
Aprobarea modificării în managementul Societăţii
CA aprobă încetarea Contractului de Management şi a mandatului de director general al lui Mihai Panait, ca urmare a denunţării unilaterale a Contractului de Management, în conformitate cu condiţiile menţionate în Notificarea de Denunţare.
Încetarea Contractului de Management şi a mandatului sus-menţionat are loc la data de 07.06.2022.
 
Fără a aduce atingere celor de mai sus, începând cu 07.12.2021 şi până la data încetării Contractului de Management şi a mandatului, se aplică perioada de preaviz, perioadă în care încetează cu efect imediat, de la data prezentei, responsabilităţile şi puterile de reprezentare ale lui Mihai Panait în calitate de director general”.
 
S-a aprobat numirea unui nou director general interimar al Societăţii, pentru un mandat care începe la data de 07.12.2021 şi care urmează să expire la data de 30.06.2022, respectiv în persoana lui  Cristian Moldovan.
 
Totodată, s-a împuternicit cu puteri depline SCP „Popovici Nitu Stoica & Asociații“, cu sediul în Bucureşti, Calea Dorobanţilor nr. 239, etajul 6, sectorul 1, prin oricare dintre avocaţii săi, pentru ca aceştia, împreună sau în mod individual, în numele şi pe seama Societăţii şi a CA, să întreprindă orice acte necesare pentru înregistrarea prezentei hotărâri, fără a se limita la următoarele:
(a) să reprezinte Societatea şi CA în faţa oricăror persoane fizice sau juridice, autorităţi publice/entităţi publice sau private, spre exemplu, dar fără a se limita la Registrul Comerţului, autorităţile fiscale, notari publici, în vederea îndeplinirli tuturor formalităţilor legale pentru înregistrarea prezentei hotărâri;
(b) să întocmească, să semneze, să modifice, să depună, să primească toate declaraţiile, cererile şi documentele necesare pentru punerea în aplicare a prezentelor hotărâri şi să realizeze orice formalităţi conexe în acest scop.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt


Citește și

Modificări importante în Chimpex SA! Mihai Panait nu mai deține funcția de director general

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii