Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:07 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Județul Constanța Accident rutier grav pe drumul spre Techirghiol. Un mort și o persoană inconștientă (galerie foto+video)

ro

20 Jul, 2021 12:35 15706 Marime text
  • Accident rutier grav la intrare în localitatea Techirghiol.
  • O persoană a decedat și alta este inconștientă.
Un accident rutier s-a produs marți, între doua autoturisme, pe DN 38, pe sensul de mers spre localitatea Techirghiol.

La fața locului intervine PTS Techirghiol, SMURD Techirghiol și un echipaj SMURD C.

În urma accidentului au rezultat două victime, încarcerate. Una dintre victime este decedată, iar cea de-a doua persoană este încarcerată și inconștientă.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul se desfășoară pe un fir, alternativ, pe DN 38 între localitățile Agigea și Techirghiol, județul Constanța, din cauza unui accident. O persoană a decedat, după ce autoturismul în care se afla, în calitate de pasager, a lovit
un copac.

Se estimează reluarea circulației în condiții normale în 45 de minute. 

Oficial de la IPJ Constanța

Astăzi, în jurul orei 12.00, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 38.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între un tractor agricol care tracta o remorcă tehnologică, condusă de un bărbat, de 66 de ani, și un autoturism, condus de un bărbat, de 66 de ani.

În urma impactului dintre cele două autovehicule, autoturismul a părăsit partea carosabilă, unde a intrat în coliziune cu un copac.

Imediat după producerea accidentului, conducătorul tractorului a părăsit locul accidentului fără acordul organelor de Poliție, fiind identificat în scurt timp de polițiști.

În urma accidentului a rezultat decesul la fața locului a unei femei, de 68 de ani, pasageră în autoturism, precum și vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii