Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:30 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un poliţist de frontieră a refuzat să primească mită

ro

20 Nov, 2015 00:00 2183 Marime text


În baza unui denunţ formulat de un poliţist de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, Sectorul PF Negru Vodă, ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie - Serviciul Judeţean Anticorupţie Constanţa au prins în flagrant un cetăţean român care încerca să-i ofere acestuia suma de 100 de euro. În schimbul banilor, poliţistul ar fi trebuit să nu-i întocmească dosar penal pentru săvârşirea unei infracţiuni la regimul rutier.
 
Totul s-a petrecut ieri, în jurul orei 11.00, când a fost oprit pentru control, pe comunicaţia Negru Vodă - Comana, un ansamblu auto format din autoutilitară şi remorcă, înmatriculat în judeţul Bacău, în care se aflau doi bărbaţi. Poliţiştii de frontieră au constatat că şoferul nu deţine permis auto, prin urmare, i-au fost întocmite acte premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice de către o persoană a unui ansamblu auto pentru care nu deţine permis de conducere corespunzător.
 
„Conducătorul auto a oferit unuia dintre poliţiştii de frontieră, cu titlu de mită, suma de 100 de euro pentru a nu-i întocmi lucrare penală, însă ofiţerul a refuzat oferta. Cu toate acestea, bărbatul a insistat, iar poliţistul de frontieră a informat şeful de tură din cadrul SPF Negru Vodă şi organele competente“, spun reprezentanţii Gărzii de Coastă.
 
Astfel, lucrători ai Direcţiei Generale Anticorupţie - Serviciul Judeţean Anticorupţie, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, s-au deplasat la faţa locului şi l-au prins în flagrant pe conducătorul auto în momentul în care oferea suma de 100 de euro unuia dintre poliţiştii de frontieră.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii