Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:28 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un bărbat de 61 de ani, rănit în accidentul de la Techrighiol a murit. Victima, cadru militar în rezervă (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

13 Nov, 2023 14:41 3738 Marime text
Un bărbat de 61 de ani, implicat în accidentul de azi dimineață de la Techirghiol a murit în Spitalul Județean Constanța din cauza leziunilor suferite.

Acesta se afla în autoturismul implicat în accident împreună cu adolescenta de 15 ani care a ajuns și ea la spital cu multiple leziuni. 

Foto: FacebookBărbatul decedat în accident, Mihai R., este cadru militar în rezervă și va fi înmormântat la Techrighiol cu onoruri militare. 

În continuare în spital mai sunt internate alte două persoane, printre care și minora de 15 ani, celelalte victime ale accidentului fiind externate. 

Reamintim că un grav accident rutier a avut loc în această dimineață în județul Constanța pe DN 38. 

Potrivit ISU Dobrogea evenimentul rutier a avut loc în localitatea Techirghiol. 

Din primele informații un microbuz și un autoturism au fost implicate.

În microbuz se aflau 7 persoane, iar in autoturism 2 persoane. În urma impactului șoferul din autoturism a rămas încarcerat între fiarele contorsionate. Victima este conștientă și cooperantă. 

La fața locului intervine Stația Tuzla cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și 1 SMURD B, Detașamentul Port cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și 1 SMURD B și Detașamentul Palas cu 1 SMURD B.

Cel puțin opt persoane au fost rănite și sunt evaluate de cadrele medicale la fața loculului urmând să fie transportate la spital. 

Citește și: 

Știri ConstanțaMicrobuz de călători implicat într-un accident rutier la Techirghiol! Sunt mai multe victime (GALERIE FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii