Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:22 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Timișoara Bărbatul care a furat 6.000 de euro dintr-un ATM a fost găsit de poliție. Acesta scapă de cercetări și de sancțiuni (VIDEO)

ro

23 Nov, 2021 19:42 2051 Marime text


 
Bărbatul a recunoscut tot ce s-a întâmplat și, mai mult, a înapoiat banii păgubitului, o studenta străină, informează Opinia Timișoarei.

Bărbatul are 41 de ani.


Oficial de la IPJ Timiș

 

„Polițiștii Secției 1 Timișoara au identificat persoana, care a sustras 6.000 de euro din fanta bancomatului, de la o unitate bancară din Timișoara.Este vorba de un bărbat, în vârstă de 41 de ani din Timișoara,care a recunoscut fapta și a predat banii persoanei vătămate„, transmit reprezentanții IPJ Timiș.



Purtând ochelari și masca de protecție, el a intrat în 26 octombrie, în holul unei bănci din centrul Timisoarei, și-a scos portofelul și a mers la unul dintre bancomate.

Deoarece aparatul nu funcționa, s-a mutat la cel de-al doilea, unde, în fanta din care ies banii din ATM, a văzut un teanc de bancnote.


Omul a luat banii, i-a pus rapid în rucsacul pe care îl avea și a ieșit din bancă.


Suma de bani luată de individ este de 6.000 de euro și fusese depusă de un alt client al băncii, o studenta străină, cu puțin timp înainte, însă automatul a respins operațiunea, iar aceasta nu și-a dat seama și a plecat lasând teancul în fanta bancomatului.


Bărbatul a recunoscut fapta, a predat banii și s-a împăcat cu persoana păgubită, astfel că scapă de cercetări și de sancțiuni.




Sursă foto/video: Youtube/ Opinia Timișoarei
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii