Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:14 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Polițiștii timișoreni apelează la cetățeni pentru a găsi un bărbat care a furat mii de euro de la un bancomat (VIDEO)

ro

19 Nov, 2021 13:11 2120 Marime text

Polițiștii din Timișoara apelează la cetățeni pentru a găsi un bărbat care a furat 6.000 de euro de la un bancomat, informează tion.ro.
 
Poza hoțului a fost făcută publică.
 
Dacă aveți informații, sunați la 112 sau contactați cea mai apropiată unitate de poliție.
 
IPJ Timiș:
 
„În data de 26 octombrie a.c., un cetățean s-a deplasat la sucursala unei bănci din Timișoara pentru a depune în contul personal suma de 6000 euro. După ce banii au fost depuși, bancomatul a respins depunerea, suma de bani rămânând în interiorul locașului, cetățeanul în cauză nesesizând cele întâmplate. Astfel, suma care a rămas în interiorul locașului de depunere a numerarului, a fost sustrasă ulterior de o persoană neidentificată”.
 
Oricine poate oferi detalii cu privire la hoț este rugat sa apeleze Serviciul de Urgență 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție.

Bărbatul, care purta ochelari și mască de protecție, a intrat în 26 octombrie, în holul băncii, și-a scos portofelul și a mers la unul dintre bancomate, cel mai probabil să scoată o sumă de bani. Cum aparatul nu funcționa, s-a mutat la cel de-al doilea, unde, în fanta din care ies banii din ATM, a văzut un teanc de bancnote.

Omul a pus mâna pe bani, i-a bagat rapid în rucsacul pe care îl avea și a ieșit din bancă fără să mai scoată vreo sumă de pe propriul card.

Suma de bani luată de individ este de 6000 de euro și fusese depusă de un alt client al bancii, scrie opiniatiomisoarei.ro.


Sursă foto: IPJ Timiș
Sursă video: Opiniatimisoarei.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii