Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:20 21 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Surse Florin Piersic, în stare critică – medicii nu exclud posibilitatea să-i amputeze piciorul

ro

10 May, 2024 10:13 839 Marime text
Sursa foto: Facebook

Actorul Florin Piersic a fost operat de urgență și internat pe secția de Terapie Intensivă. Medicii de la Spitalul Foișor din Capitală i-au înlocuit proteza de la genunchi, însă, iau în calcul să îi amputeze piciorul din cauza infecției cu stafilococ de care suferă, notează Știri pe Surse.

Starea lui de sănătate este în continuare gravă, dar stabilă, au anunțat reprezentanții spitalului, potrivit Realitatea Plus.

Florin Piersic a fost operat la genunchi la Spitalul Foişor din Capitală. Intervenţia a durat mai bine de o oră. Medicii de la Spitalul Foișor i-au montat maestrului o proteză provizorie, cu pompă de antibiotic pentru a curăța locul.

Noi detalii despre starea de sănătate a maestrului Florin Piersic: Ce s-ar putea întâmpla cu actorul după ce a fost operat

Evoluția postoperatorie a marelui actor a fost una foarte bună. În acest moment se află pe secția de Terapie Intensivă, având în vedere complexitatea intervenției chirurgicale prin care a trecut. Din fericire, operația a fost un succes, spun medicii.

Proteza care i-a fost îndepărtată a fost montată în anul 2019, însă acum devenise sursa infecției generalizate.

Citește și:
Detalii de ultim moment despre starea lui Florin Piersic!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii